Komunálne voľby

Je tu nový kandidát do volieb: O hlasy Bystričanov sa uchádza aj známy inovátor

O kreslo v mestskom aj krajskom zastupiteľstve chce zabojovať aj Martin Pechovský. Prečo sa rozhodol kandidovať?

Ilustračný obrázok k článku Je tu nový kandidát do volieb: O hlasy Bystričanov sa uchádza aj známy inovátor
Zdroj: archív Martin Pechovský

Kandidatúru na poslanca Mesta Banská Bystrica v obvode Uhlisko, Majer, Šalková a Sanica a poslanca VÚC BBSK za Banskobystrický okres na sociálnej sieti ohlásil aj známy inovátor Martin Pechovský.

„V nadchádzajúcich regionálnych voľbách by som sa rád uchádzal o hlasy tých, ktorí v mojom okolí žijú. Banskú Bystricu a jej okolie trápia podobné problémy ako zvyšok Slovenska, no predsa len existujú špecifiká, ktoré dokážeme urobiť z lokálnej úrovne a ovplyvniť tak aj, možno menšou mierou, ale predsa, celospoločenské dianie na našom Slovensku,“ uviedol Pechovský.

Ako spomenul, v hlave má veľa nápadov, ktoré chce presadzovať, či už na úrovni Mesta Banská Bystrica v spolupráci so súčasným primátorom a zároveň opätovným kandidátom na tento post, Jánom Noskom, ale aj na úrovni kraja so županom, ktorý si získa priazeň ľudí.

„Hovorím konkrétne o infraštruktúre, cestách, ale aj internetovom pokrytí, o prírode, o harmónii človeka s prírodou, o zdrojoch, ktoré si musíme chrániť, o cestovnom ruchu, o kanalizáciách, či bývaní, starostlivosti o našich seniorov, zdravotnej starostlivosti a inovatívnych diagnostických centrách, či lepších službách, ktoré skrátia čakacie doby, o bezpapierovom svete, čo nám uľahčí život, o talentoch pre vyššie kvalifikované pracovné pozície, a v konečnom dôsledku o lepšej kvalite života v celom kraji počnúc jeho srdcom, Banskou Bystricou,“ vymenoval Pechovský.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

Martin Pechovský
45
Galéria
Zdroj: Martin Pechovský
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM