Jakub Forgács Správy

Hygienici si posvietili na bystrické kúpalisko: Prevádzku čoho zatiaľ nepovolili?

Bystričania môžu už niekoľko dní navštevovať plážové kúpalisko, čo ocenili obzvlášť počas horúčav. Oficiálne však zatiaľ nemôžu využiť všetky atrakcie a bazény.

Ilustračný obrázok k článku Hygienici si posvietili na bystrické kúpalisko: Prevádzku čoho zatiaľ nepovolili?
Zdroj: TASR/Jakub Kotian

Pre letnú sezónu 2021 Regionálny úrad verejného zdravotníctva so sídlom v Banskej Bystrici (RÚVZ BB) vydal v I. etape rozhodnutie prevádzkovateľovi plážového kúpaliska v Banskej Bystrici dňa 11. júna 2021, ktorým bola povolená prevádzka časti kúpaliska. Informuje o tom RÚVZ BB na svojej facebookovej stránke.

Ako sa spomína na stránke, ide o starý plavecký bazén (medokýš), nový plavecký bazén, nový detský bazén, jazero, k tomu prislúchajúce šatne, sprchy a zariadenia na osobnú hygienu, miestnosť na poskytovanie prvej pomoci.

„Druhá časť plážového kúpaliska (II etapa) – baby bazén, atypický bazén (L) s tobogánom a šmýkačkou, tri detské nafukovacie šmýkačky s dopadovými bazénmi, starý detský bazén využívaný na detské vodné atrakcie je toho času na letnú sezónu 2021 v príprave a ich prevádzka nie je povolená RÚVZ BB,“ píše sa ďalej na stránke.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne správy

Kúpalisko
7
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM