Jakub Forgács Krimi

Hrozné, čo sa dialo v obci pri Bystrici: Dôchodkyni spôsoboval utrpenie jej vlastný syn

Zo slov polície až zamrazí. Muž, ktorý so svojou matkou žil v rodinnom dome, jej podľa mužov zákona pravidelne spôsoboval psychické utrpenie.

Ilustračný obrázok k článku Hrozné, čo sa dialo v obci pri Bystrici: Dôchodkyni spôsoboval utrpenie jej vlastný syn
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Bratislavský kraj

Ťažké a zároveň smutné obdobie prežívala dôchodkyňa z obce neďaleko Banskej Bystrice. Od vlastného syna sa na starobu dožila ponižovania, urážok a prebdených nocí v strachu. Informovali o tom krajskí policajti na svojej facebookovej stránke.

„Muž, ktorý so svojou matkou žil v rodinnom dome, jej pravidelne spôsoboval psychické utrpenie. Ponižoval ju, vulgárne jej nadával a na svoju matku mal aj fyzicky zaútočiť,“ hovoria muži zíkona.

Ako spomenuli, staršia žena so svojimi zdravotnými problémami tak prežívala dni a noci strachu, kedy jej zakazoval aj základné hygienické potreby. „Podľa doteraz zistených informácií sa tieto veci mali odohrávať najmä v čase keď bol jej syn pod vplyvom alkoholu,“ konkretizovali policajti.

„Utrpenie, ktoré sa odohrávalo za dverami rodinného domu, polícii oznámili príbuzní,“ dodali muži zákona s tým, že polícia začala okamžite po oznámení vo veci vykonávať vyšetrovanie, pričom vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície v Banskej Bystrici začal trestné stíhanie vo veci zločinu týrania blízkej a zverenej osoby. V prípade momentálne prebiehajú procesné úkony.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM