Aktualizované Jakub Forgács Krimi

Hrozivé okamihy na ceste medzi Bystricou a Vlkanovou: Auto skončilo v strome!

Na ceste medzi Banskou Bystricou a Vlkanovou sa stala nehoda. Auto skončilo v strome. Tu sú ďalšie informácie aj FOTO priamo z miesta!

Ilustračný obrázok k článku Hrozivé okamihy na ceste medzi Bystricou a Vlkanovou: Auto skončilo v strome!
Zdroj: Policajný zbor SR

Hasiči z Banskej Bystrice dnes v noci zasahovali pri nehode na ceste medzi Banskou Bystricou a Vlkanovou. „O 1:05 došlo k dopravnej nehode na ceste I/69,“ uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

„Vodička (24) Audi A3 z Hronseku pri jazde smerom na Vlkanovú nevenovala dostatočnú pozornosť vedeniu vozidla, v dôsledku čoho vyšla mimo cestu, kde sa vozidlo prevrátilo a narazilo do stromu,“ pokračovala hovorkyňa.

„Pri nehode bola zranená vodička, ktorá sa v čase príchodu hasičov na mieste udalosti nachádzala už mimo vozidla,“ doplnil hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru Erik Piater. Hasiči podľa jeho slov poskytli zranenej osobe prednemocničnú pomoc a následne bola prevezená na ďalšie ošetrenie do nemocnice v Banskej Bystrici.

„Hasiči zabezpečili vozidlo proti vzniku požiaru, ktoré sa nachádzalo po nehode mimo cesty narazené v strome,“ pokračoval Piater s tým, že po zdokumentovaní dopravnej nehody asistovali hasiči pri naložení havarovaného auta na vozidlo odťahovej služby a odstránili úlomky z komunikácie,

„Alkohol u vodičky zistený nebol. Škoda na vozidla je odhadnutá na 6 000 eur,“ dodala Faltániová so slovami, že dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania.

Foto: ilustračné

Zábery z miesta nehody: Auto skončilo na streche a v strome
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM