Jakub Forgács Krimi

Hrôza, čo sa dialo na mieste TRAGICKEJ nehody: Namiesto pomoci si muž točil VIDEO

Pre niekoho sú lajky asi viac ako život. Svedčí o tom aj udalosť, ktorá sa odohrala na juhu Banskobystrického kraja.

Ilustračný obrázok k článku Hrôza, čo sa dialo na mieste TRAGICKEJ nehody: Namiesto pomoci si muž točil VIDEO
3
Galéria

Polícia SR na sociálnej sieti informovala, že viacerí ľudia im poslali video z Facebooku, v ktorom si muž robil bezprostredne po zrážke „live-ku“ priamo z miesta nehody. „Zo záberov vyplýva, že na mieste ešte nebola ani polícia, ani záchranné zložky. Namiesto toho, aby autor videa aktívne pomáhal obetiam nehody, prípade poskytoval prvú pomoc, jednoducho vytiahol mobil a začal si všetko natáčať,“ uviedli muži zákona.

„Môžeme potvrdiť, že v tomto prípade išlo o tragickú dopravnú nehodu, kedy vodič osobného motorového vozidla Renault Clio v smere od Lučenca na Rimavskú Sobotu, prešiel do protismernej časti vozovky, kde narazil do oproti idúceho kamióna,“ spomenuli policajti.

„Vodič auta zrážku neprežil,“ poznamenali.

V niektorých krajinách je natáčanie a fotografovanie nehôd zakázané. „Nielen my, ale aj naši zahraniční kolegovia sme na túto zvláštnu aktivitu veľmi hákliví. Prečo sú niektorí vodiči schopní namiesto poskytovania prvej pomoci zverejniť videá a fotky z miesta nehody bez ohľadu na to, že to môžu vidieť na sociálnych sieťach aj blízki obetí? Fotiť si, alebo natáčať miesta nehody, nedajbože obete nehôd, je naozaj cez čiaru,“ dodali muži zákona.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Tragická nehoda na juhu Banskobystrického kraja
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM