Michal Majer Krimi

Hromadná zrážka pri Novom Svete

Polícia v Banskej Bystrici objasňuje dopravnú nehodu, ktorá sa stala dnes ráno o 6.50 hodine, na ceste I/59 v katastri Banskej Bystrice. 28-ročný vodič vojenského motorového vozidla Nissan Pathfinder z Košíc, pri jazde v smere Nový Svet - Banská Byst

Vodič na Fiate odbočoval vľavo a zozadu do neho narazil vodič Nissanu, následkom čoho Fiat Punto aj s Nissanom prešli do protismernej časti vozovky, kde došlo k zrážke s nákladným motorovým vozidlom DAF s návesom, ktoré viedol 57-ročný vodič z Estónska. Kamión sa čelne zrazil s vozidlom Nissan a do zadného kolesa kamiónu narazilo vozidlo Fiat Punto.

Kamión skrížilo naprieč vozovkou, pričom 42-ročný vodič nákladného motorového vozidla Fiat Ducato z Uľanky, jazdiaci v smere Nový Svet – Banská Bystrica, narazil do skríženého ťahača. Pri nehode sa vážnejšie zranil vodič Nissanu, utrpel zlomeninu ľavej nohy a ľahko sa zranil aj jeho spolujazdec. Požitie alkoholických nápojov u vodičov zistené nebolo. Škoda na vozidlách je odhadnutá na 19 tisíc eur.

Do 15.00 hodiny polícia v Banskobystrickom kraji zaevidovala 42 dopravných nehôd a škodových udalostí. Najviac v okrese Rimavská Sobota – 12 (z toho 1 dopravná nehoda). V okrese Žiar nad Hronom zaevidovali 9 (z toho 5 dopravných nehôd). V okrese Zvolen 8 (z toho 2 dopravné nehody), v okrese Lučenec 7 škodových udalostí a v Banskej Bystrici 6 (z toho 1 dopravná nehoda).

Zdroj a foto: KRPZ Banská Bystrica

nehoda
6
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM