Mário Hanzel Rôzne

Hokejové majstrovstvá budú aj na breznianskom štadióne

Zaujímavú formu podpory slovenských hokejistov na nadchádzajúcich majstrovstvách sveta si zvolili v susednom Brezne. Tí, ktorí sa totiž z rôznych dôvodov nedostanú na zápasy našej reprezentácie do Bratislavy, si budú môcť zápasy našich chlapcov vychu

Národný športový sviatok je už predo dvermi. Do začiatku 75. svetového hokejového šampionátu chýba len pár dní. Pre Slovensko dlho očakávané podujatie vypukne 29. apríla a tí, ktorí ho chcú prežiť čo najautentickejšie, môžu zavítať do breznianskej hokejovej arény. Mestský športový klub Brezno bude totiž na najväčšom plátne v meste premietať zápasy slovenskej reprezentácie v priamom prenose. Zúčastniť sa tejto jedinečnej akcie môžu aj Bystričania, ktorí neobľubujú sedenie doma pred televízorom ani rôzne podniky, ale chcú si zafandiť naozaj originálnym spôsobom spolu s množstvom ďalších ľudí.

Popri hlavných hokejových mestách (Bratislava – Košice) bude tak od konca apríla žiť svetovým šampionátom aj Brezno. Minuloročná projekcia sa stretla s veľkým ohlasom a preto sa v nej MŠK Brezno rozhodol pokračovať. Atmosféra sledovania zápasov slovenskej reprezentácie spoločne s priateľmi má v aréne neopakovateľnú hokejovú atmosféru, ktorá sa s tou pri televízore ťažko porovnáva.

Program projekcie:
29.apríl 2011 20:15 hod. Slovensko – Slovinsko (skupinový zápas)
1.máj 2011 20.15 hod. Slovensko – Nemecko (skupinový zápas)
3.máj 2011 20:15 hod. Rusko – Slovensko (skupinový zápas)

Ďalší program bude upravený hneď po skončení skupinovej fázy, podľa toho ako sa umiestni slovenská reprezentácia.

(mšk, mh)

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM