Monika Obrtalová Rôzne

Hokejová dedina zažila prvé výbuchy radosti

Banskobystrická hokejová dedina na Námestí Slobody včera zažila svoj krst pri zápase našej reprezentácie so Slovinskom. Napriek tomu, že tesne pred zápasom postrašil návštevníkov dážď, sa pod veľkoplošnou obrazovkou zišlo asi 300 fanúšikov, ktorí vyt

Napriek chladnejšiemu počasiu a predchádzajúcemu dažďu sa hokejová dedina utešene zaplnila už niekoľko desiatok minút pred samotným zápasom. V dave fanúšikov nechýbali dresy s menami slovenských hokejistov, šále či slovenské vlajky. Aj Banská Bystrica, hoci na poslednú chvíľu, sa tak zaradila medzi hokejové mestá, v ktorých môžu fanúšikovia spoločne vo veľkom počte podporiť svoj tím. Vďaka umiestneniu veľkoplošnej obrazovky v blízkosti frekventovanej cesty sa do fandenia neraz zapájali aj okoloidúci vodiči áut, ale aj autobusov MHD, ktorí trúbením dávali najavo svoju podporu domáceho tímu. Silu množstva fanúšikov bolo možné najviac precítiť najmä počas gólov Slovenska, kedy sa Námestie Slobody otriasalo snáď najviac vo svojej histórii.

Ďalší duel slovenského tímu si na veľkoplošnej obrazovke môžete pozrieť už v nedeľu o 20.15 hodine, kedy slovenskí hokejisti nastúpia proti Nemecku.

mm

Hokejová dedina zažila prvé výbuchy radosti
1
Galéria
hokejsvkslo
7
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM