Stanislav Černák Rôzne

Hľadali sexy babu, našli Bebu: V bystrickom Happy videu sa ocitla Zvolenčanka

V banskobystrickom Happy videu má svoju chvíľu slávy aj známa Zvolenčanka, fotografka Beba Čepčeková. Sympatická blondína nám prezradila ďalšie zaujímavosti z natáčania tohto videoklipu.

Ilustračný obrázok k článku Hľadali sexy babu, našli Bebu: V bystrickom Happy videu sa ocitla Zvolenčanka
Zdroj: Dnes24.sk

Už včera sme vám priniesli pikošky a zaujímavosti z natáčania tohto „šťastného“ videa. Isto si viacerí z vás všimli, že blonďatá kráska v bazéne (a neskôr tancujúca a vrtiaca zadkom pri ňom) je známa Zvolenčanka Beba Čepčeková. A uznajte sami milí Zvolenčania, no nie v tom videu najkrajšia baba…? :) Ak neviete, o čom „točíme“, tak si pozrite ešte raz toto video v našej videogalérii.

Hľadali sexy babu a našli Bebu

„Do tohto videa som sa dostala úplnou náhodou. Raz v piatok večer okolo 20:00 mi zazvonil telefón s otázkou, čo robím… Kamarátka mi opísala situáciu asi takýmto štýlom: hľadáme „sexy babu“ do videoklipu Happy, ktorá by sa prezliekla do plaviek a na pár minút zo seba niečo vykúzlila. Zo mňa v tom momente vypadlo len: fuuu…,“ snažila sa opísať svoje angažmá v tomto klipe sympaťáčka Beba a pokračovala, „Hneď mi napadlo plno dievčat, ktoré by sa nato hodili. No, lenže babu potrebovali rýchlo a keďže som spontánny človek, nepotrebovala som okolo toho polemizovať a šla som do toho.“

O tom, že vo Zvolene sú krásne baby, niet pochýb. Zaujímavosťou je, že v bystrickom videu má doslova špecifickú úlohu práve Zvolenčanka. Prečo špecifickú? Všade sú skupinky ľudí, len Beba je vo svojich záberoch osamotená… „Neviem, či moja úloha je až tak špecifická, každopádne v takomto klipe, žena v plavkách musí byť!,“ prezradila s úsmevom blonďatá Zvolenčanka.

Ako nám ďalej ochotne povedala, tak na tomto Happy videu sa podieľal kreatívny tím mladých ľudí. „Reklamná agentúra, ktorá to vymyslela a zorganizovala má skvelých mladých, vysmiatych a parádne naladených ľudí, ktorí sa navzájom dopĺňali a človek sa s nimi super cítil,“ doplnila.

Scénu natáčali viac ako hodinu

Nakrútenie scény, v ktorej vystupuje atraktívna Zvolenčanka, si vyžiadalo svoj čas. Natáčanie trvalo aj s občerstvením asi hodinku a pol. „Nakoľko moje „tanečné kreácie“ neboli tip-top musela som sa viackrát prejsť okolo bazéna,“ vysvetlila so smiechom Beba.

Túto študentku mnohí ľudia poznajú najmä ako fotografku. Preto boli možno niektorí prekvapení, že ju vidia pred kamerou. „Spoza objektívu ma nikdy nikto nedostane. No, takáto skúsenosť sa tiež veľmi zíde a som rada, že som mohla spoznať ďalších mladých šikovných ľudí. A za kamerou to vnímam už ako trošku vyšší level ako foťák, nie je to také jednoduché…,“ dodala.

Foto: archív Beby Čepčekovej

V banskobystrickom happy videu Zvolenčanka Beba
2
Galéria
V banskobystrickom happy videu Zvolenčanka Beba
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM