Jakub Forgács Rôzne Správy

Hľadá sa naj obec Slovenska. Týmto 5 dedinám Bystrického okresu sa zatiaľ darí najviac

O titul naj obec Slovenska bojujú aj dediny z nášho okresu. Ktoré sa pár dní pred koncom súťaže držia na najvyšších priečkach?

Ilustračný obrázok k článku Hľadá sa naj obec Slovenska. Týmto 5 dedinám Bystrického okresu sa zatiaľ darí najviac
30
Galéria
Zdroj: TASR

Súťaž o naj obec Slovenska 2017, ktorú vyhlásil internetový portál Slovakregión sa blíži k svojmu záveru. Zápolenie odštartovalo prvého apríla a možnosť hlasovať ľudia majú už len do konca októbra. V úplnom finiši súťaže sme sa pozreli na predbežný rebríček a najlepšie umiestnené obce z nášho okresu.

O titul naj obec bojuje dokopy 2785 obcí z celého Slovenska a momentálne sa na vrchole rebríčka nachádza Halič. Druhá priečka aktuálne patrí obci Vinodol a priebežnú top trojku uzatvára minuloročný víťaz, obec Smižany.

Zamerali sme sa však aj na ďalšie dediny nášho okresu. Krásne sa darí Badínu na 19. mieste, ale aj Ľubietovej, ktorá sa zatiaľ drží na 82. priečke. Brusno je 181. a päticu aktuálne najúspešnejších obcí Bystrického okresu uzatvárajú Motyčky (316. miesto) a Priechod (396. miesto).

Poradie sa však môže ešte neustále meniť a prispieť k tomu môžete aj vy svojím hlasovaním na webovej stránke www.slovakregion.sk. Hlasovať môžu len registrovaní užívatelia. Každý užívateľ musí mať kompletne vyplnené registračné údaje. Registrácia je bezplatná a nezaväzujúca. Definitívneho víťaza spoznáme 6. novembra 2017.

Foto: ilustračné

V OBRAZOCH: Nádherné zábery Nízkych Tatier. 2 roky práce mladého Horehronca
30
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM