Jakub Forgács Hokej

Handzuš s baranmi trénoval prvýkrát od zranenia: Kedy by už mohol nastúpiť na zápas?

Skúsený center Michal Handzuš (37) po mesiaci prvýkrát od svalového zranenia trénoval s mužstvom spod Urpína. Do zápasového kolotoča by sa tam mohol zapojiť už onedlho.

Ilustračný obrázok k článku Handzuš s baranmi trénoval prvýkrát od zranenia: Kedy by už mohol nastúpiť na zápas?
Zdroj: TASR

Michal Handzuš vstúpi herne do sezóny v drese Banskej Bystrice možno už v utorok v zápase hokejovej Tipsport extraligy na ľade obhajcu majstrovského titulu HC Košice. Informáciu prinieslo piatkové vydanie denníka Šport.

„Cítil som sa dobre, ale tento týždeň hrať ešte rozhodne nebudem. Na druhej strane však môžem povedať, že počas korčuľovania s chalanmi som nepociťoval bolesti a zranený sval ma neťahal ani po tréningu. To je dobré znamenie. Odteraz budem na ľade s chalanmi každý deň,“ citoval Handzušove slová po štvrtkovom tréningu denník Šport.

Banskobystrickí fanúšikovia sa na Handzuša môžu tešiť rovnako ako v sezóne 2012/2013, keď za ‚baranov‘ odohral počas lockoutu v NHL 15 zápasov. Momentálne v pozícii voľného hráča čaká na kontrakt, známa je jeho prvoradá snaha zahrať si ešte v NHL, prípadne v európskom klube.

Banskobystrickí tréneri majú jasno. Handzuš ešte potrénuje a keď sám povie, že sa cíti odohrať zápas, nájdu mu miesto v zostave. „On musí v prvom rade povedať, kedy to bude,“ vyhlásil hlavný kouč Miroslav Chudý.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM