Jakub Forgács Futbal Správy

Futbalová EUFÓRIA zachytená na VIDEU: Bystričania oslávili senzačný TRIUMF Slovenska

Slovenskí futbalisti vstúpili na EURO víťazstvom nad favorizovaným Belgickom. Ako to vyzeralo v banskobystrickej FanZóne?

Video: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

Nielen fanúšikovia futbalu majú v týchto dňoch veľký športový sviatok. Zápasy Slovenska na Majstrovstvách Európy 2024 si mnohí z nich môžu užiť aj vo FanZónach, ktoré vyrástli v Banskej Bystrici, Prešove a Bratislave. Práve na Námestie SNP do mesta pod Urpínom sme v pondelok podvečer zavítali aj počas prvého zápasu „sokolov“ s Belgičanmi.

Možnosť sledovať premiéru slovenských futbalistov na veľkoplošnej obrazovke si nenechali ujsť desiatky Bystričanov všetkých vekových kategórií. Mnohí boli oblečení vo futbalových dresoch s vlajkami či inými fandiacimi predmetmi. A keďže sa zápas skončil najtesnejším jednogólovým rozdielom, po prekvapivom triumfe Slovenska na Námestí SNP vypukla hotová futbalová eufória.

Zábery fandiacich Bystričanov si môžete pozrieť na videu a v priloženej fotogalérii.

Vo FanZóne čakali na fanúšikov okrem sledovania zápasu aj ďalšie zábavné aktivity. Nechýbalo čerstvé ovocie či 360° kamera s exkluzívnym pozadím UEFA EURO 2024. Návštevníci si mohli zahrať Subsoccer, stolný futbal a tiež si kúpiť oficiálny „merch“ UEFA EURO 2024.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Futbalová eufória na Námestí SNP po triumfe Slovenska nad Belgickom
13
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM