Jakub Forgács Krimi

FOTO: Vodič v Bystrici zachytil chodkyňu na priechode. Polícia hľadá svedkov

Podľa informácií svedkyne vodič nezastavil na signál stoj a zachytil chodkyňu, ktorá utrpela zranenia.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Vodič v Bystrici zachytil chodkyňu na priechode. Polícia hľadá svedkov
3
Galéria

„V piatok (4.1.) v čase približne o 9:20 došlo na Ulici A. Sládkoviča v Banskej Bystrici (pred Slovenskou Zdravotníckou univerzitou), na priechode pre chodcov ku kontaktu vodiča bieleho nákladného vozidla neznámeho typu a neznámeho evidenčného čísla (vozidlo so skriňovou nadstavbou bielej farby a s neznámym reklamným popisom na okraji vozidla) s chodkyňou,“ uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Petra Kováčiková.

„Vodič smeroval od centra mesta v smere na Kremničku a na svetelnom priechode pre chodcov nedal prednosť chodkyni, ktorá naň v stúpila na signál voľno. Podľa informácií svedkyne vodič nezastavil na signál stoj a zachytil chodkyňu, ktorá utrpela zranenia, vyžadujúce si jej ošetrenie na urgentnom príjme,“ pokračovala Kováčiková.

„V súvislosti s udalosťou sme vykonali viaceré previerky, ktoré by nám mohli napomôcť k vypátraniu neznámeho vodiča, no zatiaľ neúspešne,“ dodala policajná hovorkyňa.

Touto cestou žiada polícia občanov o pomoc a spoluprácu pri objasňovaní tejto dopravnej udalosti. Tých, ktorí by vedeli poskytnúť akékoľvek bližšie informácie žiada, aby tak urobili na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru alebo na známom telefónnom čísle 158 alebo prostredníctvom oficiálnej stránky polície na sociálnej sieti Facebook.

Pozrite si v priloženej fotogalérii zábery z miesta nehody!

V OBRAZOCH: Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody na Sládkovičovej
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM