Jakub Forgács Rôzne Správy

FOTO: Veľká oslava MDD v Bystrici. V parku to žilo, zlatým klincom Mirgová

Zábava, športové zápolenie a úsmevy detí. To všetko ste mohli zažiť, ak ste pod Urpínom zavítali na Medzinárodný deň detí.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Veľká oslava MDD v Bystrici. V parku to žilo, zlatým klincom Mirgová
16
Galéria
Foto: Michal Machala

Piatkový podvečer bol v Bystrici venovaný Medzinárodnému dňu detí. Hoci deti oficiálne oslavovali už deň predtým, v piatok sa dočkali bohatého programu a atrakcií, ktoré si mohli užiť už od 16:00.

V programe nechýbali tanečníci z K-Dance, ale ani tanec psov. Pripravené bolo divadielko s rozprávkovým príbehom, ale aj atraktívne ukážky zásahov colníkov, hasičov, mestskej polície a Červeného kríža. Nechýbal ani historický tábor, šermiari, sokoliari s dravcami, autogramiáda hokejistov HC '05, leteckí modelári, maľovanie na tvár, či rádiom riadené modely.

Na rôznych stanoviskách tiež deti mohli zažiť tradičné aj menej tradičné športové aktivity ako beh – Maratónček, crossminton, bedminton, kin ball, parkour, pridať pár z 250 tisíc skokov pre zdravie, alebo si vyskúšať nordic walking.

Zlatým klincom programu bol rozhodne koncert Dominiky Mirgovej, ktorá rozspievala a roztancovala väčšinu návštevníkov. Na svoje si teda neprišli iba najmenší, ale všetky generácie Bystričanov, ale aj cezpoľných, ktorí do parku zavítali.

MDD sme pre vás zachytili na fotkách, ktoré si môžete pozrieť v priloženej fotogalérii!

V OBRAZOCH: Veľká oslava MDD v Bystrici dopadla na výbornú
16
Galéria
Foto: Michal Machala
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM