Jakub Forgács Rôzne

FOTO: Takto Bystričania vítali prázdniny: Tancom, akrobaciou aj dobrou hudbou!

Sobotný deň v Parku pod Pamätníkom SNP bol venovaný hlavne tým najmenším - deťom, ale na svoje si prišiel každý. Organizátori pripravili pestrý program s množstvom atraktívnych hostí a súťaží.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Takto Bystričania vítali prázdniny: Tancom, akrobaciou aj dobrou hudbou!
Foto: Jakub Forgács

Podujatie „Hurá prázdniny“ na privítanie leta sa začalo už niečo po 9:00. Programom sprevádzal známy moderátor Richard Vrablec. Pre deti boli pripravené nafukovacie hrady, ale aj množstvo zábavných súťažných disciplín. Medzi tie najzaujímavejšie patrilo spúšťanie sa na lane zo stromov.

Na pódiu v parku prebiehal kultúrny program, počas ktorého sa predviedli malé, ale aj väčšie tanečníčky z tanečnej školy Janette Fáberovej, ale aj sokoliari zo skupny Sv. Bavona. Poobede sa do programu neplánovane zapojili aj akrobati z banskobystrickej skupiny Slovak Freerun Family, ktorí predviedli spŕšku sált a schádzanie schodov v stojke.

Na druhej strane Pamätníka SNP, pri tankoch, zatiaľ prebiehala prehliadka vojenskej techniky. Vojaci na historických vozidlách s napodobeninami zbraní, ktoré však vydávali veľmi realistické zvuky, potešili najmä chlapcov a ich otcov. Podujatie vyvrcholilo poobedným koncertom skupiny IMT Smile a tak z tejto akcie odchádzali spokojní aj tí starší.

FOTO: Takto Bystričania vítali prázdniny: Tancom, akrobaciou aj dobrou hudbou!
16
Galéria
Foto: Jakub Forgács
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM