Krimi

FOTO: Polícia hľadá svedkov nehody v Bystrici. Podozrivé vozidlo zachytili kamery

Bystričania, pomôžte! Polícia objasňuje nehodu, ktorá sa stala na parkovisku. Dobre si pozrite foto a popis podozrivého vozidla!

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Polícia hľadá svedkov nehody v Bystrici. Podozrivé vozidlo zachytili kamery
2
Galéria

Polícia v Banskej Bystrici objasňuje dopravnú nehodu, ktorá sa stala 21. 8. na parkovisku pri obchodnom dome Lidl na ulici Nad plážou v Banskej Bystrici.

„Podozrivé vozidlo bolo zachytené bezpečnostným kamerovým systémom a jedná sa o špecifické motorové vozidlo Mercedes-Benz Sprinter, žltej farby, štvordverové, pravdepodobne 5 miestne, v strede vozidla sklenená výplň, odsúvacie dvere len na pravej strane,“ uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

„Vozidlo by malo byť zaradené do druhu BB skriňová dodávka, kategória N1, typ Sprinter pravdepodobne 906, vozidlo by malo byť do 3500kg. Predpokladaný rok výroby je 2008 až 2013,“ dodala Faltániová so slovami, že pri nehode došlo k poškodeniu zaparkovaného motorového vozidla, pričom vinník na žltej dodávke z miesta nehody odišiel.

Polícia prosí svedkov tejto dopravnej nehody, aby poskytli akékoľvek informácie, ktoré pomôžu nehodu objasniť. Svedkovia sa môžu ozvať telefonicky na t. č. 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru.

V OBRAZOCH: Polícia pátra po podozrivom vozidle z nehody v Bystrici
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM