Krimi

FOTO: Nehoda pri Zvolene. Bystričan sa dostatočne nevenoval riadeniu, doplatila na to vodička

Vodič Renaultu prednou časťou vozidla zozadu narazil do Škody. Takto došlo k nehode podľa slov polície!

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Nehoda pri Zvolene. Bystričan sa dostatočne nevenoval riadeniu, doplatila na to vodička
6
Galéria

Ďalšia zrážka na ceste. „K dopravnej nehode došlo v pondelok krátko po 10:00,“ uviedla pre náš spravodajský portál banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

„Vodič (38) vozidla Renault z Banskej Bystrice, ktorý jazdil v smere od Zvolena na Krupinu, v dôsledku, že sa dostatočne nevenoval vedeniu svojho motorového vozidla a nesledoval situáciu v cestnej premávke, prehliadol pred sebou jazdiace vozidlo Škoda Fabia, ktorého vodička (42) z Hnúšte spomaľovala v dôsledku toho, že chcela odbočiť vľavo a na križovatke dávala prednosť v jazde oproti idúcemu vozidlu,“ pokračovala hovorkyňa.

„Vodič Renaultu svojou prednou časťou vozidla zozadu narazil do Škody. Vodička Škody sa pri nehode ľahko zranila. Alkohol u vodičov zistený nebol. Škoda, ktorá na vozidlách vznikla, je odhadnutá na 15 000 eur,“ dodala Faltániová so slovami, že dopravná nehoda je v štádiu objasňovania.

Pozrite si v priloženej fotogalérii zábery z miesta nehody!

V OBRAZOCH: Zábery z miesta nehody neďaleko Zvolena
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM