Jakub Forgács Krimi

FOTO: Mladý Bystričan si sadol za volant opitý. Dostal šmyk a takto dopadol

Opitý vodič narazil do oplotenia dvoch domov a poškodil auto zaparkované vo dvore. Pozrite si foto z miesta nehody!

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Mladý Bystričan si sadol za volant opitý. Dostal šmyk a takto dopadol
5
Galéria

Polícia v Banskej Bystrici vyšetruje dopravnú nehodu, ktorá sa stala vo štvrtok (4.1.) o 19:10 hodine na Ul. Pod Banošom v Banskej Bystrici. „Vodič (26) osobného motorového vozidla Renault Laguna z Banskej Bystrice, po predchádzajúcom požití alkoholických nápojov, neprispôsobil rýchlosť jazdy stavu a povahe a svojím schopnostiam, pričom s vozidlom dostal na mokrej ceste šmyk,“ uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

„Zadnou pravou časťou vozidla narazil do betónového oplotenia rodinného domu a do plastovej nádoby na odpad. Následne prednou ľavou časťou vozidla narazil do betónového múrika oplotenia ďalšieho rodinného domu a následne narazil do kovovej brány a betónového múrika oplotenia rodinného domu,“ pokračovala hovorkyňa.

„Po náraze zostalo vozidlo prevrátené na ľavej bočnej strane. Po náraze do kovovej vstupnej brány a betónového múrika došlo aj k poškodeniu zadnej časti osobného motorového vozidla Toyota Avensis, ktoré bolo zaparkované vo dvore rodinného domu,“ povedala Faltániová.

"Pri nehoda sa zranil vodič, ktorý bol na mieste ošetrený a jeho spolujazdec (28) utrpel ľahké zranenia s ktorými bol prevezený do nemocnice. Vodičovi pri dychovej skúške 0,72 miligramu alkoholu, čo je v prepočte 1,5 promile. Celková škoda ktorá pri nehode vznikla je odhadnutá na 3900 eur, dodala Faltániová so slovami, že vodičovi bude vznesené obvinenie z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Pozrite si v priloženej fotogalérii zábery z miesta nehody!

V OBRAZOCH: Opitý vodič narazil do oplotenia 2 domov a poškodil zaparkované auto
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM