Jakub Forgács Krimi

FOTO: Mladého Bystričana hľadajú blízki aj polícia. Pomôžte nájsť Branislava!

Podľa slov polície mladíka naposledy videli v bare v centre Bystrice, telefón má vypnutý. Dobre si pozrite foto a popis nezvestného!

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Mladého Bystričana hľadajú blízki aj polícia. Pomôžte nájsť Branislava!
2
Galéria

„Polícia v Banskej Bystrici sa obracia na občanov so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po nezvestnom Branislavovi Eliašovi (26) z Banskej Bystrice,“ uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

„Branislav je nezvestný je od 16. novembra 2016, kedy ho naposledy videli v bare ENJOY na Nám. SNP v Banskej Bystrici o 23:50, odkiaľ odišiel pešo s tým, že ide domov. Od tej doby ho nikto nevidel a mobilný telefón má vypnutý. Mal so sebou peňaženku a osobné doklady,“ pokračovala hovorkyňa.

„Je vysoký 168 cm, je štíhlej postavy, bez vlasov a má modré oči,“ povedala Faltániová so slovami, že oblečenú mal čiernu vestu, čiernu mikinu s kapucňou, čierne nohavice a obuté mal zimné topánky zn. ADIDAS. „Zvláštne znamenia: na pravom predlaktí má vytetovaný nápis " E L I ",“ doplnila.

Polícia žiada občanov, aby akékoľvek informácie o nezvestnom mužovi oznámili na najbližšom útvare Policajného zboru, alebo na linku tiesňového volania č. 158.

FOTO nezvestného Branislava. O pomoc prosí polícia aj rodina
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM