Jakub Forgács Rôzne Správy

FOTO: Farebná nádhera v uliciach Bystrice. Mesto doslova rozkvitlo do krásy

Prechádzka mestom v týchto dňoch poteší oči malých aj veľkých. Rozkvitnutá Bystrica priam hýri farbami. Veď pozrite na tú nádheru!

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Farebná nádhera v uliciach Bystrice. Mesto doslova rozkvitlo do krásy
49
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

Nádherná sakura s dvojfarebnými kvetmi, ktorú mohli Bystričania obdivovať pri Pamätníku SNP, už odkvita. Rovnako aj čerešňová alej na ulici Mirka Nešpora na Fončorde, ktorej sa počas jari krásou vyrovná len máloktorá. Májová prechádzka mestom však stále vie očariť kvitnúcimi stromami či kvetmi.

My sme sa vybrali rovno do centra Bystrice, kde sa ľudia môžu pokochať nádherou priamo na Námestí SNP. Tulipány, nezábudky, sirôtky… Okolie fontány hrá vďaka prírodnej výzdobe farbami od výmyslu sveta.

Krásne kvitnúce predzáhradky plné kvetov sme našli aj pred domami Bystričanov na Sídlisku či Fončorde. Na púpavy či orgován však môžete pri prechádzke mestom naraziť takmer na každom kroku.

Vo fotogalérii k článku si teraz môžete tiež vychutnať pohľad na rozkvitnutú Bystricu! Ak viete aj o vy o nejakej zaujímavosti z Banskej Bystrice, ktorú by sme mali priblížiť čitateľom? Napíšte nám svoje tipy na bystrica@global24.sk!

V OBRAZOCH: Bystrica rozkvitla do krásy
49
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM