Jakub Forgács Samospráva

FOTO: Dôležitá správa pre bystrických vodičov: Dopravné obmedzenia v uliciach mesta

Ak sadáte za volant, zbystrite pozornosť! Pod Urpínom sa dočkáme dopravných obmedzení. Na ktorom úseku s nimi treba počítať?

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Dôležitá správa pre bystrických vodičov: Dopravné obmedzenia v uliciach mesta
Zdroj: Mesto Banská Bystrica

Ďalšie úseky miestnych komunikácií, ktoré dlhodobo znižovali komfort vodičom a chodcom, prechádzajú v týchto dňoch obnovou. „Bystričanov čakajú dočasné dopravné obmedzenia v úseku od výjazdu z Tesca až po odbočku na Bernolákovu ulicu. Na stavebné práce vynaloží mesto 75 000 eur,“ uviedla Renáta Hláčiková, vedúca Oddelenia údržby miestnych komunikácií a inžinierskych sietí MsÚ v Banskej Bystrici.

„Minulý týždeň sa začalo v tejto lokalite s búraním a výmenou obrubníkov na chodníkoch, ktoré sa dočkajú čiastočnej obnovy. Od stredy, 24. augusta sa bude v celom úseku vozovky frézovať, výškovo sa upravia vpuste a šachty a v závislosti od počasia sa položí nový asfalt v dvoch vrstvách,“ pokračovala.

Práve v čase pokládky asfaltu dôjde k uzatvoreniu výjazdov od Tesca a od Bernolákovej ulice. „Všetky obmedzenia budú označené prenosným dopravným značením a doprava bude riadená príslušníkmi mestskej polície,“ povedala Hláčiková.

„Zároveň sa pracuje na obnove povrchu vnútroblokovej komunikácie na ul. Družby 9–15, do ktorej investuje samospráva takmer 24 000 eur,“ dodala na záver.

Pozrite si v našej fotogalérii, kde všade sa dočkáme dopravných obmedzení!

Čítajte tiež:

Nad mesto vzlietnu tisíce bubliniek. Bystričania sa pokúsia o nový rekord

Bystricu so Zvolenom čaká krásne spojenie. Nie náhodou sa ho dočkáme práve teraz

V OBRAZOCH: Bystrických vodičov sa dotknú obmedzenia
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM