Nicole Regecová Krimi

FOTO: Čelná zrážka kamiónov pri Zvolene: Tragédia si vyžiadala život vodiča (†37)

Nehoda kamiónov sa skončila tragicky! Pri zrážke došlo podľa slov polície k zraneniam oboch vodičov, čo jeden z nich neprežil. Pozrite si smutné foto z miesta nešťastia!

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Čelná zrážka kamiónov pri Zvolene: Tragédia si vyžiadala život vodiča (†37)
Zdroj: Policajný zbor SR

Už v pondelok sme vám priniesli prvé informácie z dopravnej nehody pri Zvolene. Tá sa stala skoro ráno, o 5:45, na ceste I/66 v obci Dobrá Niva.

„Pri nehode došlo k zrážke jazdnej súpravy zloženej z ťahača Volvo s cisternou, ktorú viedol vodič (31) občan Maďarska a jazdnej súpravy zloženej z ťahača DAF s návesom, ktorú viedol vodič (37) z Poľska. K nehode došlo podľa predbežných zistení tak, že vodič Volva a cisterny jazdil v smere jazdy od Krupiny na Zvolen, pri prejazde ostrej pravotočivej zákruty sa prevrátil na ľavý bok a v protismernej časti vozovky sa zrazil s oprotiidúcou jazdnou súpravou DAF s návesom,“ uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Hovorkyňa ďalej objasňuje zdravotný stav vodičov vozidiel: „Pri nehode došlo k ťažkému zraneniu vodiča poľského kamiónu, ktorý bol z miesta nehody letecky transportovaný do nemocnice v Banskej Bystrici, kde o 15:17 svojim zraneniam podľahol. Vodič maďarského kamióna sa pri nehode ľahko zranil a bol prevezený do nemocnice vo Zvolene. Podľa predbežnej lekárskej správy utrpel zranenia z ktorých sa bude liečiť do 28 dní, požitie alkoholu u neho zistené nebolo.“

Odhadovaná vzniknutá škoda na vozidlách je 37 500 eur. Po nehode bola cesta v obci uzavretá až do 15:45. Premávka bola odklonená po miestnych komunikáciách obce. Príčinu a mieru zavinenia dopravnej nehody bude skúmať znalec z odboru cestnej dopravy. Poverený príslušník začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenie.

Čítajte tiež:

FOTO: Tragická havária autobusu pri Zvolene: Na mieste vyhasol život muža (†85)

Tragédia na Sekieri: Pri dopravnej nehode prišli o život dvaja Zvolenčania!

FOTO: Tragická čelná zrážka dvoch kamiónov
4
Galéria
Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM