Jakub Forgács Krimi

FOTO: Bystričan (18) si vodičák dlho neužil. Poškodil kontajnery, stĺp, aj stojace auto

Nehoda na bystrickej Fončorde. Mladý vodič sa podľa slov polície plne nevenoval vedeniu vozidla. Spôsobil tisícové škody.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Bystričan (18) si vodičák dlho neužil. Poškodil kontajnery, stĺp, aj stojace auto
13
Galéria

„K dopravnej nehode na Novom Kaliští na Fončorde došlo tak, že vodič (18) z Banskej Bystrice sa pri vedení osobného motorového vozidla plne nevenoval vedeniu vozidla a takisto neprispôsobil rýchlosť jazdy najmä svojim schopnostiam a vlastnostiam vozidla,“ uviedla pre spravodajský portál Bystrica 24 banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Petra Kováčikov.

„Následkom toho s vozidlom prešiel do protismernej časti vozovky, následne na obrubník, narazil do kontajnerov na separovaný odpad, ktoré poškodil, prešiel cez chodník a s vozidlom narazil do oplotenia dvoch rodinných domov, pričom toto oplotenie poškodil, takisto bolo prevalením plotu poškodené osobné motorové vozidlo Škoda Octavia stojaceho vo dvore,“ pokračovala hovorkyňa.

„Pri nehode bol poškodený aj stĺp verejného osvetlenia. U vodiča alkohol zistený nebol. Vodičské oprávnenie mal mladý vodič od polovice marca tohto roku. Vodičský preukaz mu bol na mieste zadržaný,“ dodala Kováčiková so slovami, že celková škoda bola odhadnutá na 13 500 eur.

Pozrite si v priloženej fotogalérii zábery z miesta nehody!

V OBRAZOCH: Mladý Bystričan spôsobil pri nehode tisícové škody
13
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM