Jakub Forgács Rôzne Správy

FOTO: Bystrica sa zahalila do bieleho. Nádherná práca Perinbaby v uliciach

Bystrica sa obliekla do bielej periny. Hoci mnohým vodičom sneh narobil problémy, mesto je priam očarujúce. Veď pozrite sami!

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Bystrica sa zahalila do bieleho. Nádherná práca Perinbaby v uliciach
42
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

Posledné dni priniesli pod Urpín nefalšovanú zimu. Husté sneženie zahalilo mesto do niekoľko desiatok centimetrov hrubej snehovej periny. Malí Bystričania majú z bielej nádielky radosť a po meste sa už kde – tu dá naraziť aj na snehuliakov. Sneh však narobil aj problémy na cestách a tisíce ľudí kvôli nemu zostali bez elektriny.

My sme sa vo štvrtok podvečer vybrali do mesta s fotoaparátom, aby sme pre vás zachytili atmosféru prvej snehovej prikrývky. Prešli sme od novej autobusovej stanice, cez Pamätník SNP, Námestie SNP, až ku nákupnému centru Europa.

Na záberoch môžete vidieť snehom prikryté stromy, ulice, ale aj známe bystrické dominanty. Priamo na námestí biela perina ešte viac umocnila atmosféru vianočných trhov, ktoré odštartovali iba v utorok. Zachytili sme aj betónové zátarasy, ktoré majú zvyšovať bezpečnosť v centre mesta, ale aj veľkého snehuliaka, postaveného priamo medzi stánkami.

Pokochajte sa v priloženej fotogalérii krásnymi zábermi snehovej periny v uliciach Bystrice!

V OBRAZOCH: Bystrica sa obliekla do bielej periny. Pozrite na tú nádheru
42
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM