Jakub Forgács Tlačové správy

FOTO: Akčná NOVINKA si získava Bystričanov. Vyskúšali ste už Laser Game?

Ešte ste nepočuli o Laser Game? Ide o hru, ktorú v našich končinách môžete zažiť vôbec po prvýkrát a priamo v Banskej Bystrici. Pripravte sa na nadupanú zábavu s priateľmi či kolegami. My sme sa boli presvedčiť na vlastnej koži!

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Akčná NOVINKA si získava Bystričanov. Vyskúšali ste už Laser Game?
Foto: Jaroslav Dodok / Zdroj: Dnes24.sk

Laser Arena Banská Bystrica je miestom, kde si už niekoľko týždňov môžete vyskúšať jedinečnú akčnú strielačku. Nájdete ju na Zvolenskej ceste, hneď za AAA Auto. Keď vyjdete po schodíkoch, ocitnete sa vo vkusne zariadenej miestnosti so stolmi a barom, kde si môžete objednať nápoje či malé občerstvenie. V prípade záujmu o hru sa dostanete aj do nových šatní so sprchami. Oplatí sa totiž, prezliecť sa do tmavého oblečenia.

Adrenalín bez bolesti

Potom už netreba veľa. Stačí, ak si s priateľmi zvolíte spôsob hry. Určená je pre štyroch až 12 hráčov a na výber máte zápas jednotlivcov aj tímovú hru. A ako sme sa dozvedeli, do budúcna sú plánované nové herné módy a špeciálne bonusy, ktoré nenájdete v žiadnej inej aréne na Slovensku.

Zabaviť sa môžete už od 4 eur za osobu. Následne obdržíte vesty so senzormi a laserovou zbraňou. Práve do súperových senzorov sa snažíte počas hry trafiť, za čo získavate plusové body (+100b). Ale pozor, ak zasiahnu vás, body strácate (-50 b). Napriek zbraniam sa obávať nemusíte. Hra je bezbolestná a vhodná aj pre ženy, deti a ľudí v staršom veku.

Keď ste pripravení, už stačí iba vbehnúť do tmavej arény s rôznymi druhmi prekážok a 12 minút zábavy sa môže začať. Uhýbanie sa laserom súpera a neisté zakrádanie sa tmavou miestnosťou vám zodvihne adrenalín a po pár sekundách budete mať pocit, že ste v úplne inom svete. Po opustení arény navyše obdržíte osobnú štatistiku s bodmi a informáciami, ako sa vám počas hry darilo.

Od sedem do 60

„Fungujeme od 27. mája 2016. Jednu prevádzku už máme v Trenčíne. Lokalitu v Banskej Bystrici vybral majiteľ aj preto, že sú okolo menšie mestá Zvolen a Brezno,“ povedal pre spravodajský portál Bystrica 24 Erik, ktorý tu pracuje ako obsluha hry a za barom.

Ako sme sa dozvedeli, o Laser Game majú záujem rôzne vekové kategórie. „Najmladších hráčov máme od sedem rokov, čo je aj spodná hranica. Najstarší, ktorého si pamätám, mal približne 60,“ pokračoval so slovami, že cez pracovné dni k nim zavítajú približne tri skupiny a cez víkendy aj sedem – osem.

„Stali sa aj drobné úrazy, hoci ľudí upozorňujeme na tmu, hmlu a prekážky,“ poznamenal Erik. Doplnil však, že nešlo o nič vážne a aj takýto hráči sa vrátili opäť. Hra je totiž celkom návyková. „Aktuálne máme akciu ku koncu školského roka, že keď príde celá trieda s učiteľom, vstup majú za 2,50 eur na hru,“ dodal na záver o lákavej ponuke pred koncom školského roka.

Ešte váhate, či akčnú novinku tiež vyskúšate? Aj naša redakcia mala možnosť, na vlastnej koži okúsiť akciu v tmavej miestnosti. A boli sme nadšení. Výborne sme sa odreagovali pri tímovej hre a užili sme si minúty zábavy a hlavne napätia. Fotky v galérii hovoria snáď za všetko. Ak vás zaujíma viac o Laser Game, kliknite si na oficiálnu stránku tejto hry. A nezabudnite si včas zarezervovať miesto. Získava si totiž čoraz viac fanúšikov! Preto Laser Arenu sledujte aj na facebooku :)

FOTO: Novinka, ktorá poteší Bystričanov: V meste otvorili Laser Arenu
22
Galéria
Foto: Jaroslav Dodok / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM