Katarína Oravská Krimi

Facebookom sa šíri správa o mužovi obťažujúcom ženy v meste: Polícia prijala osobitné opatrenia!

Sociálnou sieťou sa šíri správa, ktorá varuje dievčatá, aby nechodili po zotmení po meste samy. Podľa nej sa tu má totiž pohybovať muž obťažujúci ženy.

Ilustračný obrázok k článku Facebookom sa šíri správa o mužovi obťažujúcom ženy v meste: Polícia prijala osobitné opatrenia!
Zdroj: TASR

Sociálnou sieťou prebehla správa varujúca dievčatá, aby nechodili po zotmení samy po meste Brezno. Správa prišla aj nám do redakcie. Toto v nej píše Patrícia. „Čakala som na posledný autobus domov o 22-hej hodine. Išla som na zastávku k hypermarketu, aby mi ubehol čas. Ako som kráčala, pár metrov odo mňa som videla na tráve ležať chlapa a robil si tam dobre, tak som sa radšej otočila a chcela som ísť späť, no on si ma všimol a začal po mne pískať a kričať a rozbehol sa za mnou tak som začala utekať smerom ku zástavke, kde boli ľudia, ktorých si všimol a vzdal to,“ uviedla Patrícia.

Ako ďalej pokračovala, nedávno išla podľa jej slov okolo mladého páru a počula, ako dievča s plačom vraví svojmu chlapcovi, ako ju schytil nejaký chlap a snažil sa jej pchať jazyk do úst. Našťastie sa mu mala vytrhnúť a ujsť.

Patríciinu správu zverejnila aj azda najväčšia skupina Brezňanov na facebooku Naše Brezno. Netrvalo dlho a objavili sa pod ňou desiatky komentárov. Medzi inými písala aj Mária, ktorá podľa jej slov videla nahého chlapa večer pri Hrone. Laura zas píše, ako dotieravý muž išiel tesne za ňou a ešte dvomi slečnami.

Ako nám priznala Patrícia, políciu nevolala, lebo nemala svedkov ani dôkaz. My sme sa obrátili na Mestskú políciu Brezno, či eviduje tieto alebo podobné prípady za ostatné obdobie. Ako nám však potvrdil náčelník Ján Fedor, nikto nič nehlásil.

„Toto je problém ľudí v meste, že si len o všetkom rozprávajú, ale nikto nič nenahlási a potom dostávajú do problémov mestskú aj štátnu políciu,“ upozornil Fedor.

Ako náčelník breznianskej mestskej polície dodal, na základe nášho podnetu prijal osobitné opatrenia vo forme zvýšenej hliadkovej aktivity v spomínaných oblastiach.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM