Tlačové správy

Europa SC vytvára v Banskej Bystrici nový, modernizovaný gastro priestor

Najväčšie banskobystrické nákupné centrum sa snaží reflektovať na celkové požiadavky na modernizáciu priestorov a zároveň reagovať na konkrétne podnety zákazníkov.

Ilustračný obrázok k článku Europa SC vytvára v Banskej Bystrici nový, modernizovaný gastro priestor
Zdroj: Europa SC

Europa SC toto leto zaháji rekonštrukciu foodcourtu, ktorým sa chce priblížiť potrebám verejnosti a nastaviť tak trend udržateľnej budúcnosti.

Europa Shopping Center v priebehu mesiacov august až november zrealizuje vo svojich priestoroch rekonštrukciu foodcourtu. Priestor jedálenskej časti prvého poschodia sa v priebehu blízkej budúcnosti bude nielen modernizovať, ale sfunkční sa aj jeho vybavenie a ponuka. Už v priebehu júla sa vo foodcourte zatvoria všetky prevádzky. Avšak návštevníkom táto zmena prinesie príležitosť pre pestré gastronomické zážitky v tých prevádzkach, ktoré aj počas rekonštrukcie ostávajú otvorené, resp. v podobe menších stánkov, ktoré budú v priestoroch centra relokované. Prevádzky ako After, Lagaro, Bambusová záhrada, Chilli Pizza, Fresh Bar, Tiffany, La Crema, Kaviareň pod stromom, Cafe Europa, Twist galeria a Cafe dias budú návštevníkov centra sprevádzať obdobím rekonštrukcie s bohatou ponukou občerstvenia. Europa SC tak stále ponúkne verejnosti možnosti rôznych alternatív gastronomického vyžitia či priestorov pre stretnutia pri dobrej káve.

Hlavným cieľom rekonštrukcie je vyjsť v ústrety návštevníkom centra a dopriať im ešte väčší komfort počas trávenia svojho času občerstvovaním vo food courte. Je zároveň reakciou na prieskum medzi návštevníkmi, v ktorom naznačili, že by privítali širšiu a pestrejšiu ponuku jedál ako aj veľkorysejší priestor. Po období pandémie sa teraz Europa SC konečne môže naplno pustiť do rekonštrukcie priestoru a priniesť zákazníkom aj novinky s tým spojené. Okrem pestrosti ponuky, ktorá bude zahŕňať napríklad populárne burgre, cestoviny, orientálnu aj domácu kuchyňu, nastupuje centrum aj na ekologickejšie smerovanie stravovacieho priestoru. V pláne je modernizácia v podobe digitalizácie, s prísľubom efektívnejšieho občerstvenia, ale aj nižšej spotreby energie využitím moderných riešení ako aj udržateľných materiálov.

Zdroj: Europa SC

“Neustále sa snažíme vychádzať našim zákazníkom v ústrety a chceme im prinášať množstvo inovácií, ktoré tentokrát pretavíme do reality práve vo food zóne. Naši zákazníci sú erudovaní, scestovaní, moderne aj zodpovedne zmýšľajúci. Chceme im preto ponúknuť výber kvalitných jedál a vyhovieť aj ich požiadavke na súčasnú, efektívnu formu stravovania. Veríme preto, že nový foodcourt bude niesť práve tieto vlastnosti,” približuje detaily Michaela Čanecká, Head of Retail, Property Management CBRE.

Rekonštrukcia prebehne v niekoľkých etapách a bude realizovaná najmä v nočných hodinách, aby tak neobmedzila chod nákupného centra, ako aj komfort jeho návštevníkov. “Určite sa zmeny nezaobídu bez istej miery obmedzení, či už voči návštevníkom, alebo samotným prevádzkam. Za všetky dočasné obmedzenia sa preto už vopred ospravedlňujeme. Aj výberom dovolenkového obdobia sme sa však snažili dospieť k čo najmenšiemu dopadu na všetky dotknuté strany. Návštevníkov budeme o stave rekonštrukcie a progrese prác informovať vždy aktuálne prostredníctvom našich sociálnych sietí, ako aj viacerých informačných umiestnení v rámci centra. Navyše budú tieto miesta doplnené aj o zábavné fotogenické prvky a my veríme, že aj vďaka nim budú mať návštevníci Europa SC príjemné nákupy,” dodáva Michaela Čanecká. Zmeny sa dotknú aj prízemia nákupného centra, no hlavne prvého poschodia, kde sa foodcourt nachádza.

V rámci noviniek pre zvýšenie pohodlia návštevníkov v tomto období Europa SC pripravuje rozšírenie sedacích plôch v prevádzkach, ktoré ostávajú otvorené. Bystrické centrum myslelo aj na tých, ktorým budú jednotlivé prevádzky z foodcourtu chýbať. „Už začiatkom augusta sa môžu naši návštevníci tešiť na mini food festival pred hlavným vchodom. Portfólio ponúkaných jedál obsiahne napríklad aj obľúbenú ázijskú kuchyňu, ale i domáce tradičné jedlá,“ dopĺňa vedenie.

Na otvorenie nového, moderného foodcourtu sa zákazníci môžu tešiť už v novembri tohto roka. Všetky dôležité informácie k prebiehajúcim zmenám, ale aj aktuálneho progresu nájdete aj na www.europasc.sk. Na všetky podnety týkajúce sa rekonštrukcie je Europa SC pripravená reagovať prostredníctvom mailovej adresy recepcia@europasc.sk.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Europa SC
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM