Monika Obrtalová Rôzne

Dvaja výhercovia vstupeniek na Špandiv sú známi!

Dnes sme vyžrebovali dvoch výhercov súťaže o 2 vstupenky na divadelný festival Špandiv, ktorú pre vás pripravil náš portál v spolupráci s organizátormi tejto tradičnej prehliadky divadla.

Majiteľmi dvoch vstupeniek na večerné predstavenie o 20:30, v ktorom sa predstaví české divadlo Černá labuť a Zuzana Krónerová sa stali súťažiaci, ktorých e-mailová adresa začína ivana.koc a skypesro. Výhercom gratulujeme!

Súťaže s naším portálom však nekončia! Stále prebieha ďalšia súťaž o 6 pollitrákov piva Kozel, ktoré si môžete vychutnať na Kozelfeste v Banskej Bystrici na budúci týždeň. Šanca je naozaj vysoká, keďže v tejto súťaži žrebujeme až 5 výhercov!

Pravidlá súťaže: http://www.bystrica24.sk/news.php?…

Divadelný festival Špandiv začína už zajtra! Odštartuje v piatok o 16.30 hodine slávnostným pochodom po hlavnom námestí v Banskej Bystrici. Odtiaľ sa program presunie na Španiu Dolinu, kde si už podvečer budete môcť vychutnať napríklad predstavenia Spolku divadelných nadšencov SPO-DI-NA, Divadla G. F. Belopotockého s názvom Papagáje chrobáky nežerú a bodku za bohatým kultúrnym programom dá Divadlo Černá labuť s predstavením Shirley Valentine. S podtitulom „One Woman Show“ si v nej zahrá skvelá slovenská herečka Zuzana Krónerová.

Festival vznikol vďaka finančnej podpore Ministerstva kultúry a cestovného ruchu Slovenskej republiky. Tak ako všetky predchádzajúce ročníky, aj tohtoročný festival sa bude odohrávať pod stanom v bývalej baníckej šachte na špaňodolinskom námestí. Na svoje si prídu okrem dospelých aj deti, pre ktoré je prichystaný celý blok detských predstavení v sobotu 14. augusta od 10.00 do 15.00 hodiny.

Blok pre dospelých začína o 16.00 hodine predstavením Precitnutie v garderóbe hercov z Divadla Ivana Palúcha. O dobrú zábavu a humor sa postará aj Túlavé divadlo vďaka hre Rómeo Júlia a Vírus, po ktorej bude nasledovať divadelno-operno-baletné soireé pod taktovkou hercov Zuzany Krónerovej, Ivana Palúcha, Jakuba Nvotu či Ivana Zvaríka. Viac sa o bohatom kultúrnom programe dozviete aj na stránke www.spandiv.sk.

moo

Dvaja výhercovia vstupeniek na Špandiv sú známi!
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM