Monika Obrtalová Futbal

Duklu posilnil obranca Matej Podstavek

Corgoňligový klub Dukla Banská Bystrica uzavrel kontrakt s talentovaným obrancom Matejom Podstavkom. Dvadsaťjedenročný stopér prišiel do Dukly z treťoligovej Kremničky, kde sa výraznou mierou pričinil o záchranu tejto súťaže na predmestí Banskej Byst

„Klub sleduje talentovaných hráčov v blízkom okolí a Matej Podstavek podával dobré výkony. Klub mu preto ponúkol možnosť presadiť sa vo vyššej súťaži. Teraz je na samotnom hráčovi, ako sa chytí svojej šance,“ uviedol pre oficiálnu stránku klubu generálny riaditeľ Tomáš Geist.

„Mám ambíciu posunúť sa vyššie a dúfam, že pomôžem Dukle aj sebe a všetci budú spokojní. Dúfam, že v novej sezóne to bude vyzerať lepšie ako v tej predchádzajúcej a nový tréner prinesie Dukle len pozitíva. Verím, že sa tímu bude dariť,“ povedal Podstavek, ktorý zo svojho predchádzajúceho pôsobenia na Štiavničkách v dorasteneckých výberoch pozná väčšinu nových spoluhráčov. Prvý tím Dukly Banská Bystrica sa zíde v pondelok 11. júna, kedy štartuje letná príprava klubu pred novou sezónou.

bystrica24.sk/tasr

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM