Jakub Forgács Krimi

DRAMATICKÉ chvíle na ceste pri Bystrici: Po zásahu policajtov nasledovali slová vďaky

Cestou na Donovaly obiehal rodinu do zákruty mladý vodič na BMW. Čo sa dialo potom?

Ilustračný obrázok k článku DRAMATICKÉ chvíle na ceste pri Bystrici: Po zásahu policajtov nasledovali slová vďaky
1
Galéria

Banskobystrickí krajskí policajti na sociálnej siet zverejnili zážitok rodiny, ktorú ohrozoval nezodpovedný vodič. Zasiahli muži zákona z OO PZ BB východ ppráp. Bc. Rastislav Čubáň a nstržm. Ladislav Hláčik, ktorí sa dočkali úprimných slov vďaky. Príspevok vám prinášame v plnom znení:

Ďalšie aktuálne správy

"Dobrý deň. Chcela by som sa úprimne poďakovať policajtom z Banskej Bystrice (asi), ktorí dnes okamžite zareagovali a začali riešiť vzniknutú situáciu.

Cestou na Donovaly, nás obiehal do zákruty mladý vodič na Čiernom BMW, oproti išlo auto a keby manžel nepribrzdi a to druhé auto oproti sa neuhne, tak stačila sekunda a nehoda troch áut by bola na svete. Ja som tehotná, strašne som sa zľakla a asi 10 minút som nevedela k sebe prísť, čo mi tak bilo srdce. My sme celý čas išli za tým autom, manžel mu blikal, ukazoval, aby zastavil a chcel ho upozorniť, že čo mohol spôsobiť, ale nereagoval. Na Donovaloch hliadkovali policajti, tak sme zastavili, manžel im povedal, čo sa stalo, povedal typ auta a ŠPZ a oni okamžite vyštartovali za ním, hoci mal náskok. Boli trpezliví, keďže sa nedalo obiehať ani nič, dobehli ho v Banskej Bystrici a hneď ako to bolo možné, odstavili ho na pumpe. Samozrejme, že sme tam zastavili a mladému vodičovi povedal svoje aj môj muž, čo je pochopiteľné, keďže je teraz obzvlášť citlivý, čo sa bezpečnosti a môjho zdravia týka. Nevieme, ako to pani policajti vyriešili, ale pevne verím, že mladý si vezme aspoň ponaučenie a nabudúce nebude nikoho takto ohrozovať.

Ešte raz ďakujeme pánom policajtom a bola by som rada, keby sa táto spätná väzba k nim dostane."

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

Bystrickí policajti pomohli mladej rodine
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM