Jakub Forgács Krimi

Dramatická lúpež na bystrickom parkovisku: Páchateľ zachytil ženu dodávkou, potom prišla ďalšia hrôza!

Chvíle hrôzy musela prežívať Banskobystričanka (47) na parkovisku v meste. Podľa slov polície ju mala odzadu zachytiť autom dvojica neznámych páchateľov, no tým sa dráma iba začala.

Ilustračný obrázok k článku Dramatická lúpež na bystrickom parkovisku: Páchateľ zachytil ženu dodávkou, potom prišla ďalšia hrôza!
Zdroj: Dnes24.sk

Vyšetrovateľ v Banskej Bystrici začal trestné stíhanie vo veci zločinu lúpeže, ktorý bol spáchaný formou spolupáchateľstva. „Skutku sa mali dopustiť neznámi páchatelia v piatok okolo 1:00 na parkovisku za obytným domom na Školskej ulici v Banskej Bystrici,“ informovala krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

„V úmysle zmocniť sa kabelky a igelitovej tašky jeden z páchateľov, ako vodič bielej skriňovej dodávky, odzadu zachytil ženu (47) z Banskej Bystrice,“ pokračovala Faltániová, podľa ktorej následkom toho spadla na zem.

„Druhý páchateľ potom, ako sa s vozidlom otočili, vystúpil z miesta spolujazdca a utekal za ňou. Na parkovisku ju dobehol, sotil ju odzadu do chrbta, následkom čoho spadla na zem, jedenkrát ju kopol do tváre a z rúk jej zobral kabelku a igelitovú tašku a ušiel,“ uviedla hovorkyňa.

„Krádežou vznikla žene škoda v presne nezistenej výške a utrpela povrchové zranenia tváre s presne neustálenou dobou liečenia,“ dodala Faltániová so slovami, že polícia po páchateľoch pátra.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM