Monika Obrtalová Rôzne

Donovaly sú uzatvorené pre všetky vozidlá

Horský priechod Donovaly v okrese Banská Bystrica uzavreli pre všetku dopravu kvôli skríženým kamiónom. Na vozovke priechodu sa šmýka a je na nej utlačený sneh do výšky troch centimetrov. Na horských priechodoch Šturec a Čertovica je kašovitá vrstvu

Ako informovali dispečeri jednotlivých závodov BBRSC, horské priechody Veľké Pole a Kremnické Bane v okrese Žiar nad Hronom sú zjazdné. Veľké Pole je zasnežené, Kremnické Bane majú na vozovke kašovitú vrstvu snehu. Ostatné cesty v okrese sú zasnežené, mokré alebo s kašovitou vrstvou snehu.

Cesty sú zjazdné v okresoch Rimavská Sobota, Lučenec i Veľký Krtíš. V okrese Rimavská Sobota sú vozovky vlhké alebo mokré, vozovky III. triedy majú maximálne do centimetra snehu. Sneh do dvoch centimetrov sa môže nachádzať aj na cestách v okrese Veľký Krtíš. Cesty I. triedy v okrese Lučenec sú po chemickom ošetrení mokré, ostatné môžu mať na povrchu centimetrovú vrstvu snehu. Na úseku Kokava – Látky je do dvoch centimetrov snehu. Horské priechody Látky – Prašivá a Hriňová majú podľa stránky Slovenskej správy ciest na cestách utlačený sneh do troch centimetrov.

Zdroj: TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM