Iné športy

Dominancia bežcov na lyžiach z bystrického klubu. Na majstrovstvách Slovenska s 31 medailami

Bežci na lyžiach z Lyžiarskeho oddielu ŠKP Banská Bystrica v uplynulej zimnej súťažnej sezóne dominovali. Pozrite, ako sa im darilo!

Ilustračný obrázok k článku Dominancia bežcov na lyžiach z bystrického klubu. Na majstrovstvách Slovenska s 31 medailami
15
Galéria
Zdroj: Lyžiarsky oddiel ŠKP BB

Bežci na lyžiach z Lyžiarskeho oddielu ŠKP Banská Bystrica v uplynulej zimnej súťažnej sezóne dominovali. V súťažnej sezóne 2017 – 2018 získali jeho členovia na Majstrovstvách Slovenska celkovo 31 medailových umiestnení.

V žiackych kategóriách to boli Liliana Baculíková, Veronika Michalechová, Vanessa Rusková, Matúš Sloboda, Michaela Straková a Nina Škarvadová. V dorasteneckých kategóriách Janka Graňáková, Veronika Holmíková, Alena Kešeľáková, a Kristián Klouda. Medzi juniormi Dominik Číž. Veteránske kategórie ovládli naši tréneri Róbert Štrbák a Martina Bialeková. Na Majstrovstvách sveta juniorov nás reprezentovala Lucia Michaličková.

Výborné výsledky počas celej sezóny znamenali zisk Pohára prezidenta Slovenskej lyžiarskej asociácie a ocenenia „Zlatý klub“ pre najúspešnejší klub bežeckého lyžovania na Slovensku v súťažnej sezóne 2017 – 2018.

Pod uvedenými výsledkami sa kvalitnou trénerskou prácou podpísali tréneri Róbert Štrbák, Branko Michalech a Ján Solivajs.

Pozrite si v priloženej fotogalérii zábery úspechov bežcov na lyžiach z Lyžiarskeho oddielu ŠKP Banská Bystrica!

V OBRAZOCH: Bežci na lyžiach z Lyžiarskeho oddielu ŠKP Banská Bystrica
15
Galéria
Zdroj: Lyžiarsky oddiel ŠKP BB
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM