Jakub Forgács Správy

Dôležité kroky sú SPLNENÉ: NOVÁ bystrická nemocnica má opäť bližšie k REALITE

Národná implementačná a koordinačná autorita, ktorá dohliada na prípravu a realizáciu projektov z Plánu obnovy, v semafore označila splnené kroky na zeleno.

Ilustračný obrázok k článku Dôležité kroky sú SPLNENÉ: NOVÁ bystrická nemocnica má opäť bližšie k REALITE
11
Galéria

Fakultná nemocnica s poliklinikou F. D. Roosevelta Banská Bystrica vyhlásila verejné obstarávanie na zhotoviteľa stavby novej nemocnice. Nemocnica o tom informovala na sociálnej sieti.

Splnené kroky

„Po nesmiernom nasadení vedenia a Koordinačnej jednotky Nová nemocnica, ústretovej spolupráci s Mestom Banská Bystrica a ďalšími subjektmi sa nám podarilo zabezpečiť všetky kroky vedúce k vyhláseniu verejnej súťaže na zhotoviteľa stavby novej nemocnice,“ píše nemocnica.

V termíne do konca septembra získala nemocnica súhlasné stanoviská dotknutých organizácií, spracovala a pripravila finálne súťažné podklady pre verejné obstarávanie na zhotoviteľa stavby a vyhlásila verejné obstarávanie na zhotoviteľa stavby.

„Národná implementačná a koordinačná autorita, ktorá dohliada na prípravu a realizáciu projektov z Plánu obnovy, nám v semafore označila splnené kroky na zeleno,“ pokračovala nemocnica, ktorá sa poďakovala všetkým kolegom a externým subjektom, ktorí participovali na doterajších fázach projektu, za ich snahu, nasadenie, spoluprácu a maximálny výkon pri plnení „horúcich“ termínov.

„Držme si palce, aby aj ďalšie kroky smerovali k naplneniu nášho cieľa,“ dodáva nemocnica.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Fakultná nemocnicou s poliklinikou F. D. Roosevelta Banská Bystrica
11
Galéria
Zdroj: TASR/Ján Krošlák
Video: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM