Jakub Forgács Krimi Hokej

Dohra po KRVAVOM incidente v podniku: Mladého hokejistu už stihol POTRESTAŤ klub

Napadnutý mladík skončil s rozbitým nosom, prasknutou kosťou v oku a silným otrasom mozgu. Napadnúť ho mal práve banskobystrický hokejista.

Ilustračný obrázok k článku Dohra po KRVAVOM incidente v podniku: Mladého hokejistu už stihol POTRESTAŤ klub
Zdroj: Polícia SR - Trenčiansky kraj , Pixabay.com

V banskobystrickom podniku došlo ku krvavému incidentu. „Slovenský hokejový obranca mal počas víkendu napadnúť svojho rovesníka, ktorému spôsobil vážne zranenia,“ uviedol portál Sportovy.cas.sk, podľa ktorého išlo o hráča HC '05 Banská Bystrica Borisa Žabku.

Zranený mladík

Mladík, ktorý sa stal obeťou útoku, podľa vyjadrenia pre televíziu JOJ netušil, o koho ide a že si dotyčného vôbec nevšímal. „Skončil s rozbitým nosom, prasknutou kosťou v oku a silným otrasom mozgu,“ píše portál so slovami, že celým incidentom sa už zaoberá polícia.

„Boli sme zaskočení a nemilo prekvapení, že došlo k tomuto incidentu. Vnímali sme tlak verejnosti na okamžitú reakciu, ale chcel by som pripomenúť, že článok v bulvárnom médiu nemôže byť jediným zdrojom informácií, na základe ktorého máme niekoho odsúdiť a potrestať. Preto našou prvou reakciou bolo zhromaždenie dostupných informácií zo všetkých strán,“ uviedol pre klubový web HC '05 Banská Bystrica manažér tímu Ľuboš Pisár.

Potrestaný klubom

„Od našich hráčov očakávame, že budú vzormi a lídrami nielen na ľade, ale aj vo svojom civilnom živote. Nechceme, aby sa naši hráči dostávali do podobných situácií. Preto som mal tento týždeň príhovor k celému tímu, v ktorom som pripomenul, že naše očakávania sa netýkajú len ich výkonov na ľade,“ poznamenal.

„Boris je 19-ročný chlapec, ktorý nedodržal naše interné pravidlá, preto sme pristúpili k udeleniu pokuty a podmienečnému vylúčeniu z tímu,“ dodal Pisár.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM