Jakub Forgács Rôzne

DOD Komunitnej nadácie Zdravé mesto: Zoznámte sa bližšie s jej činnosťou

O tom, ako funguje banskobystrická Komunitná nadácia Zdravé mesto, aké konkrétne projekty v nej zrealizovali a čo plánuje v najbližšom období, sa môžu záujemcovia dozvedieť na dnešnom Dni otvorených dverí pri príležitosti Dňa komunitných nadácií na Slovensku.

Ilustračný obrázok k článku DOD Komunitnej nadácie Zdravé mesto: Zoznámte sa bližšie s jej činnosťou
Zdroj: Dnes24.sk

„Hoci sú naše dvere vždy otvorené ľuďom, ktorí aktívne hľadajú riešenia ako zlepšovať život vo svojom okolí, dnes, keďže oslavujeme Deň komunitných nadácií, máme špeciálny Deň otvorených dverí,“ informovala riaditeľka nadácie Beata Hirt.

Ich dvere sú dnes otvorené pre všetkých od 10:00 do 16:00 hodiny.*** „Tí, ktorí majú trochu viac času, si môžu pozrieť náš film Mesto si (aj) Ty – o dobrovoľníkoch v Banskej Bystrici,“*** pokračovala Hirt. Prísť môžu napríklad aj tí, ktorí majú nápad na zaujímavú akciu či projekt a potrebujú poradiť ako postupovať. Alebo je niekto len zvedavý, čo to tá nadácia vôbec je.

Cieľom Dňa komunitných nadácií je každoročne v máji spoločne s kolegami z Asociácie Komunitných nadácií Slovenska prezentovať dosiahnuté výsledky doterajšej práce komunitných nadácií, informovať širokú verejnosť o ich fungovaní a o možnostiach spolupráce. Pri tejto príležitosti si každá komunitná nadácia pre svojich návštevníkov pripraví užitočné informácie a príjemné prostredie pre osobné stretnutie.

Foto: KNZM

DOD Komunitnej nadácie Zdravé mesto: Zoznámte sa bližšie s jej činnosťou
1
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM