Marcel Páleš Správy

Dobré správy pre milovníkov nakupovania: Do Radvaň Parku už aj za pomoci MHD!

Minulý rok otvorila svoje brány nová nákupná zóna v Banskej Bystrici Radvaň Park. Obyvatelia sa tam môžu dopraviť nielen autom či pešo, ale najnovšie už aj mestskou hromadnou dopravou.

Ilustračný obrázok k článku Dobré správy pre milovníkov nakupovania: Do Radvaň Parku už aj za pomoci MHD!
Zdroj: Dnes24.sk

Pred dvoma týždňami bola skolaudovaná prístupová cesta zo Sládkovičovej ulice, čím sa nákupná zóna prepojila s ďalšou významnou dopravnou tepnou v meste a do Radvaň Parku začala jazdiť aj mestská hromadná doprava.

22-ka aj do Radvaň Parku!

Prístupovú cestu vybudoval investor stavby na vlastné náklady a mesto Banská Bystrica ako objednávateľ výkonov vo verejnom záujme zabezpečilo od 9. júna zavedenie linky č. 22 do Radvaň Parku. Kompletný cestovný poriadok danej linky je dostupný na internetovej stránke SAD Zvolen.

Najväčšia nákupná zóna stredného Slovenska

Vybudovaním Radvaň Parku pribudli v Banskej Bystrici mnohé známe medzinárodné značky. Developerská spoločnosť ATRIOS, ktorá tento projekt realizuje, avizovala už minulý rok prípravu druhej etapy výstavby.

Dnes táto druhá etapa naberá reálne kontúry. Jej otvorenie sa posunulo na jar 2014 z dôvodu kvalitnejšej prípravy projektu a lepšieho výberu nájomníkov. „Už dnes je zrejmé, že do nákupnej zóny pribudne okrem známeho športového koncernu aj nový supermarket a ďalšie značky spotrebného tovaru. Banská Bystrica tak získa najväčšiu nákupnú zónu na strednom Slovensku,“ prezradila hovorkyňa mesta Martina Kanisová.

Foto: radvaňpark.sk

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM