Rôzne Správy

Do 22. novembra je možné nominovať dobrovoľníkov a dobrovoľníčky v Ban

Ilustračný obrázok k článku Do 22. novembra je možné nominovať dobrovoľníkov a dobrovoľníčky
v Ban
Zdroj: Dnes24.sk

Do 22. novembra je možné nominovať dobrovoľníkov a dobrovoľníčky v Banskobystrickom kraji na každoročné ocenenie Srdce na dlani. Ide o cenu Centra dobrovoľníctva pre jednotlivcov i kolektívy za dobrovoľnícku činnosť vykonávanú bez nároku na finančnú odmenu v prospech iných, prípadne za výnimočný čin alebo iný prejav solidarity a motivovania k službe pre druhých.

„Už desať rokov pravidelne oceňujeme touto cenou dobrovoľníkov a dobrovoľníčky z celého Banskobystrického kraja, ktorí nezištne pomáhajú vo svojom okolí a robia množstvo skvelej práce dobrovoľne a zadarmo. Udeľovanie ocenení sa v tomto roku uskutoční 5. decembra pri príležitosti Medzinárodného dňa dobrovoľníkov,“ uviedla Martina Strmeňová, koordinátorka projektov z Centra dobrovoľníctva.

Tento rok rozšírili ocenenie aj o kategóriu koordinátorov dobrovoľníkov. Spolu je teda 13 kategórií, do ktorých možno nominovať výnimočných ľudí.

Podľa Strmeňovej nominačný hárok pre zaslanie nominácií nájdu záujemcovia na stránke www.centrumdobrovolnictva.sk. Môžu ich tiež zasielať poštou alebo e-mailom na adresy: Centrum dobrovoľníctva, Ružová 13, Banská Bystrica alebo cd@centrumdobrovolnictva.sk.

Foto: ilustračné

V OBRAZOCH: Úchvatné jesenné zábery bystrického fotografa
20
Galéria
Foto: Peter Braciník
V OBRAZOCH: Úchvatné jesenné zábery bystrického fotografa
20
Galéria
Foto: Peter Braciník
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM