Tlačové správy

Desatoro nudistu: čo robiť a nerobiť na nudapláži

Už dlho sa odhodlávaš navštíviť nudapláž, no bojíš sa, že sa strápniš? Hore hlavu a šaty dole! Máme pre teba prehľad dôležitých pravidiel. Tie by mal poznať každý, ešte predtým, než si dá na nudapláži dole posledný kus oblečenia a začiatočníckeho naturistického ostychu.

Ilustračný obrázok k článku Desatoro nudistu: čo robiť a nerobiť na nudapláži
Zdroj: 4ka

(1) Žiadne „očumovanie“ a nevhodné pohľady
Či už ideš na nudapláž sám alebo s niekým, je hlúposť ísť tam za účelom obzerania si ostatných. V prípade, že sa s niekým dáš do reči, dbaj na očný kontakt a na to, aby si sa pozeral či pozerala správnym smerom.

(2) Každá pláž má svoje pravidlá
Niektoré majú vo svojom areáli aj bufet či reštauráciu, v ktorej sa môžeš najesť v Adamovom a Evinom rúchu. Treba však pozorne sledovať označenia a informačné tabuľky, aby si sa vyhol či vyhla trapasu.

(3) Maj vždy po ruke uterák
Na nudapláži sa možno chodí naľahko, no určite nie bez uteráka. Hygiena je veľmi dôležitá a tvoj komfort tiež. Pri sadaní na ležadlo alebo piesok by mal byť uterák samozrejmosťou.

(4) Prejavy náklonnosti si nechaj na doma
V prípade, že sa vyberiete „nudiť“ ako pár, mali by ste svoju lásku prejavovať maximálne držaním rúk a letmými pusami. Nudapláž je o relaxe, uvoľnení a spojení s prírodou.

(5) Prikrývka hlavy a obuv je vítaná
Nikto sa na teba nebude pozerať škaredo, keď budeš mať na nohách žabky a na hlave klobúk. Úpal sa nenosí na žiadnej pláži. A nezabudni sa poriadne natrieť.

(6) Nechoď sa predvádzať
Cieľom nudapláží je, aby sa tam všetci cítili dobre. Prílišné vyťahovanie sa a okaté predvádzanie výsledkov rysovacej fázy z posilňovne nemusí byť zvyšku nudistického osadenstva príjemné.

(7) Keď s mobilom, tak slušne
Mnohým je jasné, že dnešná mládež bez mobilu nevydrží. Daj však aj svojmu okoliu vedieť, že sa nemusia báť a neprichádzajú o svoje súkromie. Nefoť si preto ľudí, akoby si bol na výstave nahých tiel.

(8) Selfies tiež radšej vynechaj
Ak cítiš akútnu potrebu niekomu poslať fotografiu tej časti tela, ktorá je bežne zahalená, odlož to tiež radšej na súkromie a intimitu domova.

(9) Stories si ukladaj v hlave
Určite by bolo cool mať storku z nudapláže, ale porušuješ tým hneď niekoľko pravidiel. Ak ti to teda fakt nedá, „storky“ radšej pozeraj a „sejvuj“ na mozgový hardisk, ale nesnímaj ich mobilom.

(10) Najdôležitejšie pravidlo na nudapláži = nenudiť sa

A na to, aby si mohol či mohla dodržať toto zlaté pravidlo, potrebuješ dostatok dát. S tým ti ochotne pomôže mobilný operátor 4ka, ktorý sa rozhodol toto leto ľudí na pláži zachrániť pred nudou.

Dátové nekonečno na celom Slovensku si môže vyskúšať teraz každý. S novým paušálom SLOBODA + DÁTA navyše alebo SLOBODA DÁTA dostaneš automaticky NEKONEČNÉ DATA V CELEJ SR (4G/3G). Aj ty môžeš byť “predátorom” tohto leta a predátovať, koľko vládzeš. Stačí zájsť na ktorúkoľvek poštu alebo na www.4ka.sk/leto. Pozor, ponuka trvá len do 1.9.2018.

Už 95 % obyvateľov SR môže využívať rýchle dáta.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: 4ka
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM