Jakub Forgács Rôzne Správy

Deň známej obce pri Bystrici plný lákadiel: Tešte sa na Duchoňovcov aj súťaž o naj haruľu

Vo Vlkanovej sa chystá veľká paráda. Pripravené budú miestne špeciality, koncert hudobnej legendy, a to rozhodne nie je všetko!

Ilustračný obrázok k článku Deň známej obce pri Bystrici plný lákadiel: Tešte sa na Duchoňovcov aj súťaž o naj haruľu
10
Galéria

Neďaleko Bystrice sa chystá veľká paráda. V sobotu 17. augusta sa bude pred Obecným úradom Vlkanová konať Deň obce Vlkanová a je sa veru na čo tešiť. Pripravený je aj bohatý program.

Program odštartuje o 8:00 hasičskými pretekmi „O pohár starostu obce Vlkanová“. Od 11:00 až do ukončenia pretekov (14:00) bude blok venovaný deťom: jazda na koni, animácie, skákací hrad, motorky, maľovanie na tvár, tvorivé dielne.

Od 11:00 do 13:00 sa bude súťažiť aj o najchutnejšiu haruľu. Pre športovcov je pripravený Vlkanovský beh. Na deti čaká 500 metrov a juniori s dospelými si zabehnú 3 km.

Najväčšími lákadlami sú koncerty Duchoňovcov (16:00), Olympic Revival (18:00) či rýchlokurz salsy o 20:30. Od 21:00 do polnoci sa všetci návštevníci môžu tešiť na diskotéku.

Ochutnať budete môcť miestne špeciality, guláš, cigánsku, špeciality z grilu, palacinky a veľa iných dobrôt. Pripravený je však aj bohatý program.

Váhate, či sa na toto podujatie či do Vlkanovej vyberiete? V priloženej fotogalérii si môžete pozrieť aj krásy tejto obce!

Foto: ilustračné

V OBRAZOCH: Obec Vlkanová
10
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM