Monika Obrtalová Kultúra

Debutový album skupiny FluenZ

Fanúšikovia skupiny FluenZ sa konečne dočkali debutového albumu, ktorý nesie názov Vyber si sám. Tento album vystihuje názor kapely na lásku, slobodu a každodennú dilemu medzi správnymi a nesprávnymi rozhodnutiami daných situácii života.

Krst CD – Vyber si sám sa uskutoční v Blue note v Novom meste nad Váhom 24. februára 2012 o 19:00 hodine. Vstupné je 3€, okrem samotnej kapely FLuenZ, uvidíte aj The Downhill a speváka Adama Ďuricu.

Klub Blue Note vznikol v zámere vytvoriť výnimočné prostredie, v ktorom sa budú stretávať priatelia dobrej hudby a dobrého jedla. Blue Note disponuje aj najmodernejšími zvukovými a svetelnými technológiami no však najdôležitejší faktor pre koncerty je výborna akustika, ktorú tento klub spĺňa. Práve skvelý zvuk ľudovo nazvanej „BLUNOTKY“ bol inšpiráciou pre krst albumu Vyber si sám.

FluenZ chce pokrstiť svoj prvý album v kruhu priateľov a fanúšikov na výnimočnom mieste akým je klub Blue Note. Pozvanie prijala kapela The Downhill, ktorá spestrí večer svojim vystúpením. Nové CD Vyber si sám pokrstí známy spevák Adam Ďurica, ktorý takisto pred nedávnom krstil svoje druhé CD „Dávno zomrel rock ´N´ roll“… .

/PR/

Debutový album skupiny FluenZ
1
Galéria
fluenz
14
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM