Hokej

Chystáte sa na prípravné stretnutia baranov? Toľkoto stoja lístky, jedno bude dokonca ZDARMA

Fanúšikovia baranov, zbystrite pozornosť. Prinášame vám informácie k vstupenkám na prípravné stretnutia bystrických hokejistov.

Ilustračný obrázok k článku Chystáte sa na prípravné stretnutia baranov? Toľkoto stoja lístky, jedno bude dokonca ZDARMA
10
Galéria
Zdroj: TASR

Prvé prípravné stretnutie odohrajú hokejisti HC' 05 iClinic Banská Bystrica už vo štvrtok v Bratislave, kde nastúpia proti prvoligovému tímu HC Bratislava. „Zápas sa v tréningovej hale Zimného štadióna Ondreja Nepelu, kde však bude k dispozícii len 140 miest. Vstup na toto stretnutie bude zdarma,“ uvádza oficiálny web HC' 05 iClinic Banská Bystrica.

„O dva dni na to, v sobotu 10. augusta 2019 odohráme v susednom Zvolene stretnutie proti nováčikovi súťaže, tímu HK Dukla INGEMA Michalovce. Vstupenky na toto stretnutie si môžete zakúpiť online prostredníctvom stránky TicketLive, ale tak isto aj priamo na mieste. Lístok na stretnutie stojí 3 eurá,“ píše sa na stránke.

Vo Zvolene sa barani predstavia aj na tradičnom Memoriáli Pavla Zábojníka. „Ten sa koná v termíne od 15. – 17. augusta 2019 a svoje zápasy odohráme vždy o 15:30. Prostredníctvom stránky TicketLive je možné zakúpiť si zvýhodnený vstup na všetky zápasy turnaja v celkovej sume 10 eur. Druhá možnosť je zakúpiť si vstupenky na konkrétny deň (3 zápasy) v cene 4 eurá,“ informuje HC' 05 iClinic Banská Bystrica.

Ako sa ďalej píše na stránke, o možnostiach kúpy lístkov na posledné prípravné stretnutie proti poľskému tímu Unia Osvienčim budú dodatočne informovať.

Foto: ilustračné

Majster začal s prípravou na ľade
10
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: HC' 05 iClinic Banská Bystrica
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM