Monika Obrtalová Rôzne

Chrumkavé grilované špeciality už tento víkend

Šťavnaté grilované mäsko, chutné pečené klobásky, chrumkavé špeciality domácej kuchyne, všetko podľa tradičnej receptúry na spôsob barbeque ako posledná rozlúčka s letom. Tak neváhajte a príďte do reštaurácie BASKET od piatka 2. septembra do nedele 4

Basket Restaurant vedľa Športovej haly Dukla na Štiavničkách vám už tento víkend ponúka zaujímavú rozlúčku s letnou sezónou v podobe príjemného posedenia s priateľmi pri grilovaných špecialitách a chladenom pivku, kofole či osviežujúcich miešaných drinkoch. Grilované pochúťky budú pripravené špeciálne pre túto príležitosť, tak sa osmeľte a príďte!

Okrem vynikajúceho občerstvenia bude pre návštevníkov počas celého víkendu pripravený aj bohatý sprievodný program. Nebude sa teda len hodovať, ale aj zabávať. Dospelí majú možnosť vyhrať fľaše kvalitnej whiskey, pre deti je tu zasa program plný hier a súťaží o lákavé odmeny pod dozorom animátorov. Na svoje si prídu dokonca aj milovníci zvierat, pretože tu bude aj možnosť pohrať sa či odfotiť s domácimi zvieratkami a ďalšie zábavné atrakcie.

/PR/

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM