Jakub Forgács Rôzne

Chlpáča Rexíka zachránili z osady. Nový domov si hľadá rozkošným VIDEOM

Slobodný, atraktívny a bezdetný. Aj tak sa prezentuje štvornohý chlpáč, ktorý je v dočasnej starostlivosti v dedinke pri Bystrici. Pozrite si jeho podarenú videovizitku!

Ilustračný obrázok k článku Chlpáča Rexíka zachránili z osady. Nový domov si hľadá rozkošným VIDEOM
Foto: Zdenka Potančoková

Rexík je 3-ročný psík, zachránený Československým kastračným programom z osady v obci Vaľkovňa, kde bol držaný na reťazi. Svoje dočasné bydlisko našiel u mladej študentky zo Strelník. Psík má 56 cm a môže to byť vzdialený bratranec rotvajlera. Je kastrovaný, čipovaný, očkovaný a navyše je veľkým maznákom, ale potrebuje k sebe človeka, ktorý ho bude viesť.

Zvládne život ako na dvore, tak aj v dome, hlavne, ak dostane svoje jedlo. Je totiž veľkým jedákom. Pokiaľ držíte granulku v ruke, zniesol by vám modré z neba, len aby ju dostal. Iné zvieratká rád nemá, no s trochou trpezlivosti by si dokázal zvyknúť.

Zdenka Potančoková zo Strelník, ktorá momentálne má Rexíka v dočasnej opatere, mu hľadá nový domov aj pomocou rozkošného videa. V ňom si Rexíka vychutnáte v plnej kráse aj s vtipnými popismi k jednotlivým záberom. Pozrieť si ho môžete v našej videogalérii!

V prípade ďalších otázok alebo záujmu o zlatého chlpáča, môžete Zdenku kontaktovať na Facebooku alebo na telefónnom čísle 0902 134 171. Čes­koslovenský kastračný program má však aj veľa ďalších psíkov, ktoré potrebujú nový domov alebo aspoň dočasnú opateru. V prípade záujmu o takéto zviera je potrebné splniť podmienky: podpísať adopčnú zmluvu a uhradiť adopčný poplatok. Kontakt: 0904 544 405.

Čítajte tiež:

VIDEO: Klobúk dole. Film natáčaný blízko Bystrice zožal parádny úspech v USA!

FOTO: Bystrický hubár prezradil svoje lokality. Ako si spomína na stret s medveďom?

Psík Rexík hľadá nový domov rozkošným videom
9
Galéria
Foto: Zdenka Potančoková
Psík Rexík hľadá nový domov rozkošným videom
1
Galéria
Zdroj: bystrica.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM