Jakub Forgács Rôzne Správy

Chcete prežiť originálny VALENTÍN? Máme 7 TIPOV, kam zobrať polovičku v Bystrici

Deň všetkých zaľúbených už klope na dvere. Večera, kvety či romantické darčeky sú stále IN. Valentín však pod Urpínom môžete prežiť aj oveľa kreatívnejšie.

Ilustračný obrázok k článku Chcete prežiť originálny VALENTÍN? Máme 7 TIPOV, kam zobrať polovičku v Bystrici
7
Galéria
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák / TASR/Branislav Račko

Valentínsky express

Romantiku môžete zažiť aj priamo v banskobystrickej MHD. SAD Zvolen opäť vypraví autobus so špeciálnym polepom – Valentínsky express. Autobus bude premávať na vybraných spojoch MHD linky číslo 21 a 22. V poobedňajších hodinách, v čase od 15.00 do 18.00 hod., bude pre cestujúcich pripravený originálny program, na ktorom sa budú podieľať študenti Fakulty dramatických umení Akadémie umení v Banskej Bystrici. Harmonogram jázd Valentínskeho expressu nájdete TU.

Lesná sauna

So svojou polovičkou si môžete užiť spoločné chvíle aj priamo v lone prírody, tesne pod Šachtičkami. Pri jazere stojí lesná sauna Pixxla, ktorá záujemcom poskytne nielen súkromie. Súčasťou je aj zastrešená pergola, na ktorej môžu tí chladu odolnejší relaxovať medzi saunovaním, pustiť si hudbu, popíjať horúci čaj či prosecco a ak naberiete odvahu, môžete sa medzi saunovaním schladiť v studenej vode. Viac sa dočítate TU.

Valentín v Národnom dome

Zaľúbenci môžu stráviť príjemný valentínsky podvečer od 17.00 hod. aj v Národnom dome. Po slávnostnom prípitku a trojchodovej večeri vás čaká koncert hudobného zoskupenia Slovak Nuevo Quinteto, ktoré vám okrem Piazzollových hudobných skvostov zahrá aj iné svetové hity s tématikou lásky a Valentína. Hudobný program osvieži svetovými muzikálovými hitmi aj skvelá speváčka Tereza Králiková.

Valentínska predpremiéra

Svoju polovičku môžete na Valentína zobrať aj do kina. Cinemax o 18.30 hod. láka na predpremiéru americkej romantickej komédie Miluje ma, nemiluje ma. Ku každej vstupenke dostanú návštevníci aj špeciálny darček, dostanú welcome drink.

Ďalšie tipy na akcie, ktoré môžete navštíviť so svojou polovičkou, nájdete na nasledujúcej strane.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: 7 miest, odkiaľ je najkrajší výhľad na Bystricu
7
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Video: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM