Tlačové správy

Chceli by ste investovať v Banskej Štiavnici? Odpoveďou môže byť Kerling

Na Slovensku nie je veľa miest ako je Banská Štiavnica. Toto krásne historické mesto v strede Slovenska v obkolesení lesov a jazier, ho priam predurčuje na romantické bývanie. Ak hľadáte takéto bývanie alebo chcete efektívne zhodnotiť svoje finančné prostriedky, pozrite sa na túto ponuku.

Ilustračný obrázok k článku Chceli by ste investovať v Banskej Štiavnici? Odpoveďou môže byť Kerling
5
Galéria

Bytový komplex s modernými bytmi Kerling v srdci krásneho mesta vás určite očarí.

Dokonalá lokalita, kvalitné prevedenie

Priamo v čarovnom historickom centre Banskej Štiavnice na Dolnej ulici vyrastajú nové byty. A nie hocijaké. Zo starého hotela Kerling vzniká moderný bytový komplex s 31 bytovými jednotkami v zložení 1 jednoizbový byt, 24 dvojizbových bytov a 6 trojizbových bytov. Všetky byty budú vyhotovené v kvalitnom prevedení, pričom citlivou rekonštrukciou prechádza celá budova. Prestavba tohto objektu tak vytvára priestor na nové príbehy – tie vaše.

Zdroj: YouTube.com

Bývanie nie je podmienkou

Ak aj práve nehľadáte v Banskej Štiavnici nehnuteľnosť pre svoje bývanie, môžete tu uložiť „aspoň“ svoje voľné finančné prostriedky. Investovanie do bytovej jednotky v objekte Kerling totiž môže byť skvelou príležitosťou na investovanie. Výhodou pre investorov je možnosť správy bytu v rukách skúseného hráča v Horeca segmente – spoločnosti Across, ktorá stojí za celým projektom. Jej divízia spoločnosť Across Properties garantuje výnos z kúpy tejto nehnuteľnosti. Zhodnoťte svoje finančné prostriedky pomocou silného hráča na trhu.

Byty s dušou, ktoré dýchajú históriou

Projekt Kerling je vo fáze rekonštrukcie s plánovanou kolaudáciou na konci roka 2024. Byty sú už však v predaji. „Pri rekonštrukcii kladieme dôraz najmä na použitie kvalitných materiálov a moderné technológie, a to všetko pri rešpektovaní pamiatkovej zóny, ktorá je pár krokov od bytového komplexu. Charakteristické špicaté vikiere zostávajú zachované a do ich podoby sa prerábajú aj zvyšné oblé vikiere,“ hovorí Michal Cabadaj z Across Properties. Blízkosť obľúbených lokalít historického mesta, či populárnych kaviarní a reštaurácií, je v tomto prípade len výhodou.

Kto za tým celým stojí?

Za celým projektom nájdete silnú investičnú spoločnosť Across a jej divíziu Across Properties, ktorá má za sebou počas svojej 20 ročnej existencie veľa úspešným projektov. Počas celého procesu predaja vám bude ako spoľahlivý partner plne k dispozícii spoločnosť Urban&Partner, s.r.o., ktorá na realitnom trhu pôsobí už od roku 1999. Táto spoločnosť je riadny člen Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska.

Začnite písať svoj príbeh v Kerlingu. Ak chcete o ponuke vedieť viac, nechajte na seba kontakt na www.bytykerling.sk. Ďalšie informácie o bytovom komplexe sa dozviete TU.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy.

Zdroj: Bytový komplex Kerling Banská Štiavnica
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM