Jakub Forgács Kultúra

Cestovateľ Milan Okruhlica na potulkách: Vyrozpráva zážitky z Thajska, Laosu a Kambodže

V Tihanyiovskom kaštieli sa aj dnes o 20:45 môžete vydať na Cestovateľské utorky. Premietanie fotografií z rôznych krajín, zaujímavosti a okúzľujúce pohľady celosvetovú prírodu očami cestovateľov, určené pre širokú verejnosť

Ilustračný obrázok k článku Cestovateľ Milan Okruhlica na potulkách: Vyrozpráva zážitky z Thajska, Laosu a Kambodže
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

Cestovateľ Milan Okruhlica patrí medzi pravidelných hostí podujatia Cestovateľské utorky. Tentokrát sa podelí o svoje zážitky z ciest po exotických krajinách akými sú Thajsko, Laos či Kambodža. Prostredníctvom jeho fotoreportáže z týchto zemí spoznáte jedinečnú krásu, ale i divokosť prírody aj tohto vzdialeného kúta sveta.

Navštívite miesta, v ktorých akoby zastal čas. To všetko, ale aj oveľa viac nielen uvidíte, ale sa aj dozviete z rozprávania Milana Okruhlicu, ktorému táto časť sveta učarovala natoľko, že prijal pozvanie, aby sa o svoje zážitky z ciest opäť podelil.

Letné Cestovateľské utorky prinášajú okrem zaujímavých cestovateľských zážitkov aj neopísateľnú atmosféru premietania pod holým nebom v záhrade Tihányiovského kaštieľa. V prípade nepriaznivého počasia sa Cestovateľský utorok uskutoční v priestoroch kaštieľa. Vstupné na podujatie je 1,50 eur.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM