záruba martin Rôzne

Cesta cez Čertovicu je uzavretá pre všetku dopravu

(TASR) - Vozovka cez horský priechod Čertovica na rozhraní okresov Brezno a Liptovský Mikuláš je pre všetku automobilovú dopravu úplne uzavretá. Z liptovskej strany sa totiž znovu prepadla časť vozovky. Od Brezna sa vodiči dostanú len na vrchol Čerto

Cesta cez horský priechod Donovaly v okrese Banská Bystrica je pre kamióny a nákladné súpravy dlhšie ako desať a pol metra stále uzavretá. Na vozovke sa tam nachádza utlačená a inertným materiálom posypaná vrstva snehu v hrúbke do dvoch centimetrov, informoval TASR dispečer banskobystrického závodu Regionálnej správy ciest Banská Bystrica, a. s., Dušan Škubák.
Bez obmedzení je prejazdná komunikácia cez horský priechod Šturec na rozhraní okresov Banská Bystrica a Turčianske Teplice. Rovnako tak i vozovka cez horský priechod Puste Pole v okrese Brezno. Na oboch sa po chemickom posype na ceste nachádza kašovitý sneh v hrúbke do dvoch centimetrov.
V okresoch Banská Bystrica a Brezno sú všetky cesty zjazdné. V nižších polohách sú mokré, vo vyšších polohách je na nich miestami tenká kašovitá vrstva snehu.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM