Jakub Forgács Krimi

Čelná zrážka kamióna s autom si vyžiadala ŤAŽKÉ zranenie: Polícia hľadá svedkov, FOTO

Vodič osobného auta, jazdiaceho v smere od Krupiny, mal podľa slov polície z doposiaľ nezistených príčin prejsť do protismeru a zraziť sa s kamiónom.

Ilustračný obrázok k článku Čelná zrážka kamióna s autom si vyžiadala ŤAŽKÉ zranenie: Polícia hľadá svedkov, FOTO
8
Galéria

Vo štvrtok sme vás informovali o vážnej dopravnej nehode medzi Krupinou a Dobrou Nivou, kde došlo k čelnej zrážke osobného auta s kamiónom. Nešťastná udalosť si vyžiadala uzavretie hlavného cestného ťahu na päť hodín.

Zrážka v protismere

Vodič (30) osobného auta, jazdiaceho v smere od Krupiny, mal z doposiaľ nezistených príčin prejsť do protismeru a zraziť sa s kamiónom, idúcim opačným smerom," uviedli krajskí policajti na sociálnej sieti.

„Vodič osobného auta utrpel ťažké zranenia a zostal zakliesnený v aute. Kamión zastal pri krajnici, pričom poškodil zvodidlá a na cestu vytieklo 300 litrov nafty,“ pokračovali muži zákona.

Vodič kamióna bol podľa slov polície podrobený dychovej skúške s negatívnym výsledkom, u zraneného vodiča bol nariadený odber biologického materiálu. „Na mieste nehody bolo ešte zistené, že vodič osobného auta počas jazdy nepoužíval bezpečnostné pásy,“ poznamenali muži zákona.

Hľadajú svedkov

„V súvislosti s dopravnou nehodou hľadáme svedkov, ktorí v čase udalosti prechádzali okolo a majú informácie, ktoré nám pomôžu k riadnemu vyšetreniu dopravnej nehody,“ dodali policajti so slovami, že ak ste prechádzali uvedeným miestom a videli ste čo sa tam stalo, zavolajte na číslo 158.

Zábery z miesta nehody nájdete v priloženej fotogalérii.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne správy

Objektívom: Čelná zrážka kamióna a osobného auta
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM