Jakub Forgács Hokej

Bystrických juniorov povedie tréner slovenskej hokejovej reprezentácie do 18 rokov

Tréner SR "18" Javorčík povedie aj juniorov Banskej Bystrice. V novom pôsobisku by rád vychoval čo najviac hráčov pre seniorské A-mužstvo.

Ilustračný obrázok k článku Bystrických juniorov povedie tréner slovenskej hokejovej reprezentácie do 18 rokov
6
Galéria
Zdroj: TASR

Tréner slovenskej hokejovej reprezentácie do 18 rokov Norbert Javorčík bude pôsobiť aj pri juniorskom tíme HC '05 iClinic Banská Bystrica. V novom pôsobisku by rád vychoval čo najviac hráčov pre seniorské A-mužstvo. Klub o tom informoval na oficiálnej stránke.

Predstavitelia banskobystrického klubu lanárili trénera už dlhšie. K rozhodnutiu prijať zaujímavú ponuku ho presvedčila aj skutočnosť, že tím SR"18" už nebude mať centralizovanú prípravu.

„S riaditeľom klubu Michalom Longauerom som bol v kontakte už dlhšie, asi 2–3 roky. Zaujala ma ponuka systematicky pracovať v mládežníckom hokeji a snažiť sa využiť tunajšie podmienky na to, aby sme vytvorili ešte lepší systém. Budeme sa snažiť aj náš systém hry prispôsobiť tomu, čo hrá seniorský tím, aby prípadne naši juniori mali jednoduchší prechod k seniorom. Či už na tréningy alebo aj do zápasov. Samozrejme, aj tréningový proces sme konzultovali a prispôsobili trendom, ktoré presadzuje Vlado Országh,“ uviedol Javorčík pre klubovú stránku.

V OBRAZOCH: Bystrickí barani odštartovali prípravu na ľade
6
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM